- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
No, most egy ellentmondásos hsz. következik:
1. utálom a szabályokat.
2. ...főleg az ésszerűtleneket.
3. utálom a ''kiskirályokat''
4. de ha benne van a ''Házirendben'' és aláírod, aláírtad úgy, hogy tudod mi a pálya.
5. az OKJ-s képzés szolgáltatás, fizetsz érte, tehát nem nevelde.
6. a vendéglátás szolgáltatás, fizetsz érte, nem vagy kíváncsi önmegvalósításra, meg önkifejezésre.
7. tízszer voltam kés alatt, szerintem, ha egy egészséges ember - ha nem indokolt - átszúratja, felvágatja, megvarratja magát, fémet, műanyagot rakat a testébe, kiveteti a lengőbordáját stb, stb az egy hülye. (...ja, bocs, a hülyének már nincs értéke. F@sz)
8. Én még nem olvastam sokat laját tehát nem utál(hat)om. ...abban igaza van, hogy ha a szövegedből fogsz élni, vágd ki magad a helyzetből!
9. az egyik népszerű csajt a környékünkről most láttam a múlt héten tíz év után újra. Már jó sz@rul néz ki az elhízott felkarján az eltorzult, kifakult tetkó.
Gyerekkoromban néztem a Balatonnál a sok dagadt, kitetovált, agyonpiercingezett középkorú német nőt és puhos férfit. Felfordult a gyomrom. Nem tudok komolyan venni egy ilyen embert. Legyen az atomfizikus vagy vállalatigazgató.
10. ...amúgy meg tök mindegy. 40 év múlva sok piercingtől lyuggatott, műanyagpapucsos, tetkós, lilahajú, káromkodó, szemetelő, buzi nagypapa meg nagymama fog rohangálni Pesten.
Jaj de szép lesz, már várom.
...a természetes embereknek meg olyan értékük lesz mint a régi hangszereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Samsung Galaxy Buds 3 Pro fülhallgató
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- WD Western Digital Elements 2.5 1TB (WDBUZG0010BBK) 100/100
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest