- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir McMonk
aktív tag
Hali m3tr0!
Olvasgatom a topicot...
Meglátásom szerint kár az embernek emiatt basztatnia magát. A rendszer ilyen. Akárhogy csűrjük-csavarjuk, ha úgy adódik a helyzet, hogy egy piercing és egy tanfolyam (ad absurdum munkahely!!!) között kell döntened, hát basszer, döntened kell, mese nincs. Sajna rengeteg hely van, ahol nem egy, de akár 25 aktuálisan magasabban lévő ember szubjektív véleménye határozhatja meg, oda jársz-e, ott dolgozol-e vagy csak részt veszel-e valamiben...
Szubjektív véleménye...
Ahhoz kétség sem fér, hogy az ember sem nem több, semnem kevesebb sem piercing nélkül, sem azzal. Jómagam egy böszme piercinggel a nyelvemben végeztem mikrobiológusként Debrecenben, s kezdtem el dolgozni egy állami laborban. A kutya - beleértve a rektort és a labor igazgatóját - nem kért meg egyszer sem arra, hogy vegyem ki vagy ''változtassak az állapoton''. Az ő SZUBJEKTÍV véleményük az volt, hogy leszarják, ha egyszer normálisan teljesítek.
Pedig megtehették volna, sőt a mai napig van egy pár ember, aki, ha akarná elküldhetne a halál náthás .....-ra miatta, ha nagyon akarná.
Az iginéni örül, hogy dönthet effelől, neked meg fontolóra kell venni a dolgot. Sztem nem ez lesz az utolsó ilyen eset, és még csak a piercingről beszélünk...
Az lenne a szép, ha nem ilyeneken múlna. Én úgy igyekszem, hogy semmi máson ne múljon, ha már ez a vasdarab a pofámban van. Ha mégis úgy lenne, hogy csak ez izgat valakit, aki helyzeti előnyéből adódóan alámvághat hát erősen el kellene gondolkodnom.
Kitartás!
Üdv,
Sir McMonk
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest