- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobbeV0201
tag
Sziasztok.
Gépfejlesztés után,
(2ide hdd+1sata hdd ről 1ssd 1sata hddra valamint core2duo e8400ról c2q q9400-ra) rendszer telepítésig sem jutok el most,bootolásnál azt írja hogy: Adapter1 No hard disk detected.
Pedig ha belépek a Biosba látja az 1tb hdd-t és az ssdt is (120gb)
Asus p5ql-pro alaplapról lenne szó.
Mi lehet a hiba,hogyan tudnám megoldani? -
RobbeV0201
tag
Sziasztok.
Az lenne a problémám hogy pár napja 3-4óra játék után a gépem újraindult magától,aztán mintha semmi sem történt volna,ment tovább.Másnap a hiba viszont kezdett gyakorivá vállni,kb 1-2óránként előjött a hiba.
Kitakarítottam a gépet,mert már egy pár hónapja nem volt,szétszedtem majd csatikat ellenőriztem,kitakarítottam,összeraktam,működött.
Vagyis csak azt hittem,mert 4-5óra múlva újra elkezdte,aztán már windows bootnál is,ma már meg ott járunk hogy bekapcsolás után a memória-hdd ellenőrző képernyőnél boot előtt újraindul,néha beenged a biosba kb 10-15másodpercig,aztán megint. HDD-t lehúztam,ramokat egyesével teszteltem,párban és egyedül is marad a hiba.Másik videókártyával nem tudtam tesztelni,pedig lehetséges hogy az a baja?
Gigabyte ga31ep3dsl alaplap
Nvidia Geforce 9800GT (green edition,nincs külön tápcsati)
Core2DuoE8400
2x2gb kingston,kingmax ramok
Mi lehet a hiba?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest