Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erkxt
tag
válasz
Graphics
üzenetére
Ez az amit ki szeretnék tolni ameddig csak lehet. Ha már újra húzom a gépet akkor veszek egy windows10 et és azt rakom fel. De unokaöcsémnek felraktuk és nála elég sok a hiba amit a win generál. :/
Tehát várni akarok legalább fél évet amíg a win 10-re minden driver kijön és elég stabil lesz.
-
erkxt
tag
Sziasztok!
Jelentkezett egy problémám, nem minden nap jön elő, de heti rendszerességgel előfordul.
Internetezés vagy egyéb tevékenység közben egyszer csak elsötétül a kép és 2-3 másodpercre rá vissza is jön. Viszont nem ir ki semmi hibát. Minden ugyan úgy megy tovább mintha mi se történt volna. Filmnézés vagy játék közben nem fordult még elő. Általában nettezés közben jön elő.
Gépem
MSI 970 Gaming lap
fx6300 proci
2x 4gb Crucial 1866mhz ram
Sapphire R9270x Toxic
EVGA 650 táp.
120 Gb SSDop rendszer win 7
Mostanában lassabban tölti be a windowst. Ccliner és társait lefuttattam a sebesség nem változott.
Youtube van hogy nem indítja a videókat. A reklámblokkolót lekapcsoltam már.
Csak a gép újraindítás segít..Ha van ötletetek írjátok meg.
Köszönöm!
-
erkxt
tag
Hali megint elő jött a hiba .. bekapcs után azonnali újraindulás és utána minden ok.. aggaszt hogy nem e valami nagyobb baj előjele ez. Amúgy ki is ír ilyenkor egy ilyet hogy ellenőrizzem a bios beállításokat. de ott minden alap értéken van. már a procit se húztam .

Levideózom és felteszem és belinkelem ide . Nézzen rá valaki hátha tud okosat mondani. A bios reset után kb 3-4 nappal jelentkezett újra.
Mivel kapott egy új videokártyát és az FX procit igazából nem tudom mit nem szeret.
Az új videokari behelyezése óta csinálja kb. ,de indulás után minden jól megy több órás BF4 után se melegszenek túl a dolgok. -
erkxt
tag
Sziasztok.
Egy számomra bosszantó hibával kérlek titeket ha tudtok segítsetek vagy ötleteljünk mi okozhatja ezt a gondot.A konfig nem minden alkatrésze új íme:
ASRock 870 extreme 3 r2.0 pár éves.
AMD FX 6300 (5%-ot húzva) új kb 4 hónapos
Kingmax 4 x 2 Gb 1333 Mhz pár éves
Sapphire 7790 Oc DualX 1 Gb új 5 hónapos
250 Gb (windows 7 64 bit) legalább 5 éves+ 2 Tb vinyó új 1 hetes
Corsair VS450 w táp kb 1 évesA hiba bekapcsolástól számítva 1-2 másodpercre rá újra indul és betölti a windowst.
A biosban észrevettem h a memóriák nem 1333mhz-en mentek csak 800-on felraktam majd játék közben kékhalál. Ez után biosban a memória automatikusra ált és már nem szerepelt az 1333 hanem 1390 mh és egy alatta és felette lévő érték. Most 1390 -re raktam megy rendesen.
Videokártya cserém volt ASus 7770 cseréltem a mostanira boltól újra (nem használtat vettem.)
kb az új kártya óta csinálja az újra indulást ,de nem mindig! Van hogy sokáig nem is jelentkezik.
Windows és a játékok jól mennek ( BF3 high , BF4 Médium.)
Videó felbontás 1680x1050Gondoltam már h a táp lehet kevés de a gép gond nélkül megy.
Már szétszedtem újra pasztáztam a procit ,de nem jutottam eredményre ezzel sem.
Várom az ötleteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest