- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
lapod gyártójának oldalán:
. Rendszerem betöltése közben BSOD hibaüzenettel találkozom, vagy kifagy a készülékem. Hogy tudom megoldani a felmerült problémát?
A probléma feltehetően készüléke feszültség beállításából eredeztethető. A DDR2 és DDR3 modulok alapértelmezett feszültsége a JEDEC meghatározása szerint 1,8V és 1,5V. Ugyanakkor néhány memória modul több feszültséget igényel mint a JEDEC által meghatározott szabvány. Ezekben az esetekben megfelelő áramellátás hiányában a memória nem tud megfelelően üzemelni.
Amennyiben készülékével kapcsolatban instabilitási probléma jelentkezik, elsőként a memória modulokra jutó üzemi feszültséget ellenőrizze, majd azt a BIOSban a kívánt mértéknek megfelelően manuálisan állítsa be. -
Zolás
addikt
Nemrég döglött be a rendszervinyóm, és attól is megállt a gép bios után, ha csak alaplapra volt dugva, másik vinyón friss oprendszerrel, stb. Végül addig dugdostam a kábeleket, hogy megy a gép, és látom is a vinyót, a rajta levő oprendszer területét viszont telibe nem látom semmivel. Szóval igen, szoptam egy keveset, mire rájöttem, hogyha lehúzom azt a vinyót, működik a gép, ha rádugom, nem működik.
-
Vladi
nagyúr
Nokérem! Hamar munka ugye ritkán jó... most ugyan az a helyzet.
Futás közben merevre fagyasztotta a linuxot, még csak kernel pánik sincs.Most próbálom az előző módon életre kelteni. 1. számú gyanusítottam az új merevlemez. Létezik, hogy a miatt dől be?
2. a vga, 3. a táp. Mondjuk ez utóbbikkal néha még megy is...
-
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest