- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacekLFS
tag
Köszönöm a választ, alaplap semmit nemjelez vissza, marmint nem jelez problémát. De most pici piaszkalas utan erdekes modon azt irta hogy nincs memória a gépben. Kivettem attettem meg 1x 2x kiirta majd elindult. Memtesten nem kaptam hibát, igy kezd gyanus lenni az alaplap. De miota memoria szarakszik es ez az alaplap visszajelzesen es mutatkozik ez eddig nem volt. Regebben is volt 1 2 alkalom hogy kiirta ezt a hibakodot, kiszedtem vissszaraktam működött szepen. De igy pl el sem jut addig a problemaig amivel felkerestelek benneteket. De lenyegeben win ujratelep ota hulyult meg, elotte semmi ilyen nem volt
-
tiempo
tag
Nos szétkaptam a gépet és újra összeszereltem, kábeleztem stb, most már nem resetel a gép 5 másodpercenként, viszont a monitoron nincs kép (nincs vele semmi baj, régi gépen megy rendesen, tavaly karácsonyi a monitor.) illetve kipróbáltam egy régebbi monitort is, ott is ugyanez a gond. Azt írja, ellenőrizzem a DVI csatlakozót, pedig a D-Sub-ba van bedugva a monitor (csak az van hozzá). Szerintetek az megoldja a problémámat, ha veszek egy dvi kábelt ?
-
Speederer
senior tag
Sikerült szereznem kölcsönbe egy másik vga kártyát... Azt bepattintva elsőre elindult a gép. DE miután kikapcsoltam, hogy visszadugjam a korábban lehúzott cuccokat, majd indítottam volna ismét, már megint nem indult. Aztán lehúztam a tápról az 1ik kábelt amin 2 vinyó van, ismét elindult. Ilyesmivel eljátszottam még 1 darabig, de a lényeg a lényeg, hogy most sem teljesen egyértelmű (számomra legalábbis), hogy mikor illetve mitől csinálja
A vga kártyát így kizárnám, mint hibaforrás. A 4 db memóriamodulból is 2-t már kivettem, hogy azok se fogyasszanak plusz áramot, de ugyanaz a helyzet. Szerintem továbbra is alaplap vagy táp... majd megpróbálom kideríteni.Kicsit más: Olyankor mi a helyzet, hogyha a vga-nak kellene külső táp is, de azt nem adok neki? Azért vmit akkor is kellene mutatnia, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged