Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asDTesa
csendes tag
válasz
SigmaW
üzenetére
Folyamat ugrál 800 1700 2599 között és pont 800nál kattoltam. Újra raktam és jó lett de nekem még mindig nagyon érdekes hogy semmi baja nem volt, kikapcsoltam, majd kövinél valami így elromlott. Na mindenesetre örülök hogy nem romlott el semmi fizikai alkatrész. Köszi azért a segítséget.
-
asDTesa
csendes tag
Ez még mindig jó. Csak hiába állítom át ha már valami fizikai hiba történt, akkor azt már cserélni kell nem? Most újra raktam egyébként, mert valamit muszáj volt kezdenem, nagyon rosszkor romlott el. Egyenlőre úgy néz ki jobb a helyzet, de még nem pakoltam fel egy game-t sem mert ott érződött igazán.
Remélem nem lett semmi baja, mert nincs rá most pénzem, persze megteszem óvintézkedéseket így utólag, csak problémát hogyan oldjam meg ...
-
asDTesa
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
De lehet, csak most nem is az a lényeges hogy mi volt, hanem mit csináljak hogy megjavuljon a gép :/
-
asDTesa
csendes tag
Mi történhetett a gépemmel?
A történet. Hazamentem albérletből csütörtök, úgy emlékszem kikapcsoltam a gépet, de mikor vasárnap este visszajöttem villogott rajta a led. Már máskor is tapasztaltam, pedig kizárt hogy 2-3x úgy felejtettem volna, de végül is lehetséges.
Azóta a játékoknál tapasztaltam hogy mindegyiknél kb 10-20 FPS-em van amik eddig gond nélkül mentek. Főleg itt érezhető a probléma, de amúgy is lehet látni hogy kicsit szenved a gép. Lehetséges hogy valami túl melegedett volna mert 4 napig be volt kapcsolva (hozzá teszem, én még mindig valószínűtlennek tartom hogy ne kapcsoltam volna ki, de akkor meg miért villogott a led?) Fura mód mikor csak simán lefekszem aludni és másnap felkellek akkor sose tapasztalok ilyet, csak mikor elmentem több napra.
Szóval, lehetséges hogy valami túl melegedett volna vagy ilyesmi? Most leszedtem a oldalát belekukkantottam, de semmi elváltozást nem láttam. SSD-m van és ugye alvó állapotba volt a gép, vagy hibernálva, lehet az készítette ki az SSD-m mint ha mondták volna hogy az nem tesz jót neki. Még a videokártyát néztem meg főleg, de ott sem láttam semmit, viszont nem tudom hogy szoftveresen meg mi baja történhetett volna hirtelen.
Ötletek?
Kb. 1 napot pihentetve volt azóta gép, de áramról nem kapcsoltam le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest