- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tukolp
aktív tag
válasz
#44454144 #31168 üzenetére
Kinyomoztam amúgy, valami az CPU vgajaval lehet, az a hiba amit linkeltem az arra utal, hogy ott valami nem okés.
Intel oldalán néztem egy drivert feltettem azt, az is a legutolsó. Azóta nem csinálta, igaz csak 1 nap telt el.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Csak amikor már a resetre se reagál, az elég para tud lenni -
GazVezír
tag
válasz
#44454144 #30718 üzenetére
Köszi a választ. A videókártyát nem rég szedtem ki, portalanítottam, megnéztem, hogy szükség van-e újrapasztázásra, nem volt, minden klappolt. Azóta jó sok idő telt el, mire elkezdte a hibajelenséget produkálni.
A monitorkábel volt egyébként az első, amit megnéztem, rögtön gyanús lett, tekertem, elmozdítottam a helyéről, nem történt számottevő változás.
Kis guglizás után azt gondolom, talán a monitor háttérvilágításával lehet a bibi (CCFL), bár nem tudom mennyi a valóságalapja, hasonló vagy ugyanilyen diagnózisnál mindig ez bukkant fel mint lehetséges megoldás.
-
törölt tag
válasz
#44454144 #30717 üzenetére
Megnézettem a gépet egy szakival. Hát nem Örülök
dc aljzat csere mivel aza kis pöcök belül eltörött. Mivel már eddig is a szentlélek tartotta össze a gépet zsanér csere is kell. Az alul lévő műanyag elnyíródott az is csere. Töltő is meghalt vele együtt csere. Akksinak már nem sok van hátra csere. Most nem tudom mi legyen
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged