-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
IIIstIII #1661 üzenetére
Ha próbáltad és nem indul reset-tel sem, akkor nem egyről beszélünk. Egyébként amit írtam az nem feltétlenül utal hibára, inkább csak enyhe inkompatibilitási problémára. Emiatt senki ne cseréljen VGA-t, mert egy egyszerű reset megoldja a dolgot...
Esetleg próbáld meg másik táppal (kölcsönkéred csak egy próba erejéig vkitől), hogy azzal is produkálja-e a tünetet... -
mcmike
őstag
válasz
IIIstIII #1654 üzenetére
Ilyen ''jelenség''-em már nekem is volt. Feltéve ha ugyanarról beszélünk: próbáld ki hogy nem kikapcsolod, hanem csak reset-eled, és ha így mindíg elindul, akkor egyezik a jelenség az enyémmel. Pontosan máig nem tudom mitől van ez, de a gyanúm az alábbi: bizonyos alkatrészek (leginkább a VGA-ra gondolok), nem éled fel, mikorra a proci + alaplap mondjuk igen (ez indokolt is lehet a gyorsabb proci miatt
). Én így neveztem el a jelenséget magamban: ''nem kapja el az ívet''. Csak azért gondolom, mert a gépben ami nekem ezt csinálta, egyszer VGA-t cseréltem és azt követően elhagyta a dolgot. De ha nálad nem ez a jelenség, akkor bocs...
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Hisense LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- OpenWRT topic
- Saab, Volvo topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Gamer PC , R7 7700X , RX 7800 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest