Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz Blase19 #34934 üzenetére
Mindképp 1 gigát kéne láss. A sütőt felejtsd el. Ha csak nem számít már az h helyre fog jönni vagy nem. Előtte keress meg egy hivatalos reballost, lehet egy 10-esért megcsinálja, talán annyit még ér a VGA. A sütős melegítés nem jó, pontatlan egyenetlen és ha be is válik csak nagyon kevés ideig lehet eredményes. A reball esetén az ón golyókat cserélik és jobb minőségűre, mint a gyári, mert az eu konform szerint csak ólommentes lehet. Az a baj, ha az egész kártyát ón olvadási pontra melegíted, akkor minden lefolyik róla.
-
Formaster
addikt
válasz Blase19 #34937 üzenetére
Hát akkor egy próbát megér, alaposan csomagold be aluba, a hőfokot most nem tudom nézz utána, de sztem 150-nél nem több. Az idő megint csak kérdés. Sztem nem is a mem chipekkel van baj hanem a mem vezérlővel.
(#34938) SmikOne akkor az az alaplapi tápellátó áramkör
(#34936) Kar07 táp+vga kombóknál kijöhet ez a cicergés, sajnos ez pech, táp vagy vga cserével megoldódhat. A HDD más sztori, az szimplán kuka, próbáld meg lementeni ami kell róla és vegyél tőle fájó búcsút.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER: RYZEN 5 4500-5600X -Új RTX 4060 Ti -Új 16/32GB DDR4 kit -512GB-4TB NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS Chromebox CN60 i7-4600U 8 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest