- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baritone
tag
válasz
P.K.Gabesz #7576 üzenetére
ugyan ez. próbáltam íy is úgy is. a végeredmény mindíg ua.
-
Kecsege1
csendes tag
válasz
P.K.Gabesz #7528 üzenetére
Folytatódik a szappanopera...
...inkább sírnom kéne.
-Másik gépben kipróbáltam a Radeon2600 videókártyát, semmi baja, futott rendesen minden.
-Másik videókártyát kipróbáltam a gépben, hasonló tapasztalatok,2+8 pittyegés. (Ez a kártya aktív hűtéses és nem indult el a vent!!)
-Oké, nem a videókarival van a gond, visszaraktam a Radeon kártyát és kivettem az egyik RAMot a 2*1GB-ból. A gép elindult, vindóz betöltött!!!!!! Hurrá, mondom, vagy a RAM halt meg vagy a slot nem működött, amelyikben volt.
-Kipróbáltam a jónak vélt RAM-ot az összes slotban, 2+8 pittyegés. Visszaraktam ugyanoda, ahol sikerült életet lehelni a gépbe, 2+8 pittyegés.
-Azóta végigzongoráztam minden lehetséges kombinációt 1*1GB és 2*1GB RAMmal, eredménytelenül.Lehet hülye kérdés, de olyan elképzelhető, hogy a rossz slot "megeszi" a memóriamodult?
Vagy 2 hete behalt a tápom meg az egyik RAM és pont most a másik modul is?
Elég valószínűtlen mindkettő...Mondjuk az is furcsa, hogy nem indult el egy biztosan jó videókari ventillátora...
Bármi ötlete van valakinek?
-
Kecsege1
csendes tag
válasz
P.K.Gabesz #7526 üzenetére
Megvolt a cmos reset, először simán csak a Cmos Clear gombot nyomtam meg, utána kivettem az elemet és úgy ment Cmos Clear. A probléma ugyanaz maradt mindkét esetben.
Egyébként nem voltam teljesen pontos: két nagyon gyors pittyegés után kis szünet, majd további nyolc jön, így áll össze a tíz.
-
Viktor86HUN
csendes tag
válasz
P.K.Gabesz #7509 üzenetére
jólvan ha mindenigaz hamarosan kiprobálom egy 3. procival is, de szerintem itt más lesz a gond. azt vettem észre ha rádugom a 2x2 ATX-et akkor semmi egy pici csattanás van a tápban. ha az levan huzva akkor indul a a dolog csak ugyebár kép nélkül. mintha zárlat keletkezne ha rádugom. fura... gondolom senki sem látott még ilyet.
ja és a táp tuti jó már 3-al kiprobáltam, mindegyik 500-600W feletti.
Speakert meg rádugtam, de minek?! nincs hanghatás semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest