- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z86
őstag
Úgy tűnik sikerült megoldani a problémát.
Az elején kizártam a szoftveres hiba lehetőségét, mert frissen telepített op. rendszerrel is produkálta a jelenséget, de úgy tűnik mégis az lehetett. Egy hirtelen ötlettől vezérelve az új partíciók kialakításától újraraktam a rendszert, és eddig működik.
Talán valami vírus volt. -
törölt tag
Oké.
Azért kérdeztem a BIOS frissítést, mert alap biossal tud érdekességeket művelni a cpu körül, adtak ki erre frissítést. Illetve a manualt gyorsan átnyálaztam:
Az advanced menüben keresd meg a FSB és az AGP Spread Spectrum beállításokat, és ellenőrizd, hogy ki legyenek kapcsolva.
Illetve az AGP FAST WRITE-ot is keresd meg, ez alapból be van kapcsolva, kapcsold ki. Ha mindezek nem segítenek, vedd vissza egy lépcsővel a memóriák frekvenciáját. -
törölt tag
Üdv.
Írd le légy szíves az alaplapod pontos típusát, át nézem a manual-ját. Az alaplapodra ne hagyj semmit rádugva, csak ami feltétlenül szükséges (boot hdd, vga, egy darab ram, tápegység, billentyűzet-egér). Amit rajta hagysz, azt mindet húzd le az alaplapról és dugd vissza (kontakt hiba elhárítás gyanánt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest