- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
tive92 #23532 üzenetére
Egyébként...mire várna ilyen idősen: Járó keretre, meg arra, hogy beinduljon a pacemaker
Csupaszítsd le a lapot, ahogy mondták már előttem, ha nem javul, köss rá egy másik tápegységet. Egyszerre egy memória, vga, cpu és a táp legyen rajta. Más nem kell. Se egér se semmi. -
rien
senior tag
Na ez az a szint amit sajnos nem tudok megugrani (a hozzá nem értésem miatt).
De nagyon szépen köszönöm!
Nagyon hálás vagyok minden egyes leütött karakteredértcsak azért írtam az előbbinél, hogy a szerk előttire a válasz mert aki nem látta mi volt ott annak tök értelmetlennek tűnhet a válaszom.
Esetleg valakinek lenne ajánlata tápra/alaplapra ha meglesz ki a hunyó milyenre cseréljem? Nem nagyon szeretnék belemerülni a költekezésbe.
-
rien
senior tag
Köszönöm szépen!
Kipróbálok mindent amit írtál. Őszintén szólva magamtól én mindenféle '0' állás melletti működést rendellenesnek gondoltam -nagyon nem értek hozzá de gondolom ez érezhető is volt
- de mivel sose próbáltam, hogy moccan-e valami '0' állásnál
így fogalmam se volt arról sem, hogy ez normális vagy hiba jelenség-e?
-
grc999
tag
Ha befrissítetted a legújabb bios-ra, és még mindig fennáll a probléma, akkor (ha van még) gariban cseréltesd a lapot.
A dual-bios csak abból a szempontból érdekes, hogy amiatt nem tudod hazavágni a lapot elfuserált biosfrissítéssel. Csak ezért kérdeztem, hogy van-e. Egyébként automatikusan (még a boot sequence előtt) lép működésbe, ha problémát észlel.
-
grc999
tag
Még valami: a lapod egész véletlenül nem dual BIOS-képes? Nézd majd meg, jelentősen leegyszerűsítené a dolgokat. A honlapon nem láttam rá utalást, de a dobozán lehet említik.
Szerk.: Erre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged