- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollMetal
aktív tag
Egy trükk hogy megnézd önnállóan megy e a tápod. zöld kábeled egy feketével(a nagy 20-24es csatin) összezár és bekapcsol.. ha felpörög megy a táp ha nem nem...
Ez ugye azt nem szűri ki amikor a táp terhelési hibás pl x watt felett lekapcsol... számos ilyennel is találkoztam már...
illetve azt se ha venti hibás és azért nem pörög... -
tive92
csendes tag
Hm, nincs valami szabad alaplapod, amire rakodhetned a 24 tus tapcsatit es esetleg egy ventillatorod? Az kimutatna a hibat. Ha a tapegyseggel van a gond, akkor a ventillator nem fog felporogni. Ha pedig a ventillator felporog akkor viszont az alaplapnal lesz a gond.
Szerk: amugy azert szedtem le az utolso ket sort, mert a valasz meg volt szamomra.
-
-
tive92
csendes tag
FSP tap jonak kene legyen. 0 allason elmletileg nem kene ilyen sok minden muvelnie a szamitogepdnek. Nekem itt van a Corsair 400CX, nallam kikapcsolt allapotban maximum a PowerLed villan meg. Nekem eddig csak olyan gondom volt, hogy bekapcsolaskor minden ventillatorom maximalis sebessegen porgott, mikor bekapcsoltam, de nem csinalt semmi mast. Egy olyat tudok ajanlani eloszor, hogy BIOS elemet kiveszed majd egy ido utan vissza teszed, nalam ez igy jo lett. Vagy videokartyat ki es ugy nezd meg. Esetleg huzd ki a tapbol a tapkabelt ugy, hogy "I" jelzes legyen, es 5 masodperc utan szinten "I" jelzes mellett csatlakoztasd vissza, majd itt varj kb 5 masodpercet es probald bekapcsolni a gepet. Innentol passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest