-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atapi
senior tag
válasz
Rez_Grof #573 üzenetére
Hogy érted azt hogy a lyuk alatt?
Bár a kérdést nem hozzám intézted, jártam már hasonló cipöben. A tokozáson van az a bizonyos lyuk. Ez a tokon belül egyfajta üregben folytatódik. Ha a ''lyuk'' megtelik pasztával, és azt onnan ki akarod bányászni, akkor nagy valoszinüséggel sikerül a tokon belülre gányolni belöle valamennyit. Kérdés, hogy a tokon belöl zárhat-e rövidre valamit a paszta azon a környéken.
Ha mégsem ez lenne a felállás, akkor én értettem félre valamit...
Valahol azt hallottam, hogy a mostani procik magmérete kb fél cm oldalu négyzettel vethetö össze. Ha ez tényleg igy van, akkor sztem nem tul valoszinü, hogy a lyuk elérhetö közelségében van olyasmi, amit rövidre lehetne zárni. De ez csak a saját spekuláciom, és mivel nem vagyok hozzáértő, könnyen lehet hogy tévedek.
üdv -
Kubbi
tag
válasz
Rez_Grof #572 üzenetére
''...emiatt lehet ''cpu test failed'' marmint tonkreteheti ez a paszta a procit ?''
Szerintem, ha tönkreteszi, akkor ott füstöt is látsz, vagy be se bootol, se venti nem forog, se csipogás se semmi. Ugyanis a proci jelez vissza a lapnak, hogy csipogjon, ha van valami gáz...
De mivel betölti a windowst, és ahoz, hogy betöltse, a procinak el kell végeznie pár műveletet... Tehát szerintem a proci rendben lesz.
Próbáld meg, 1 másik vinyóra teljesen új wint telepíteni...
A táp meg lehet hogy rossz.
Esetleg az alaplap kondenzátorai nem púposak? -
Rez_Grof
őstag
válasz
Rez_Grof #572 üzenetére
1, Nem tudom hogy miért van ott a lyuk, az mindig is ott volt valószínűleg igaza van a tanárodnak. Azzal nem kell foglakozni hogy ha paszta van benne.
2, Hogy érted azt hogy a lyuk alatt? A lábak között kented szét a pasztát? Átlátsz a lyukon?
3, Igen ha ezüstös paszta a lábak közé vagy az alaplapi érintkezőkhőz kerül akkor csinálhat érdekes dolgokat a proci, de föként nem működik rendesen.
4, A nagyját puha ruhával a maradékot meg sebb benzines ruhaval, de óvatosan. Én titan nanobluet használok, de szinte minden paszta ugyan olyan jó. -
erdey_a
addikt
válasz
Rez_Grof #428 üzenetére
Ahogy az offben is leírtam, a válogatás oké lenne, de azt gondolom, hogy elég sok emberke vásárolja ezeket a samsung csipes olcsóbb ramokat.
És ha válogatós lenne, akkor önmagában sem vinné a ramot. De ha csak egy modul van benne, akkor megy, Ha kettő, akkor nem...
Szétszedni, összerakni, cserelapra várni... VÁÁÁÁÁÁÁ
szerk: Ha most leveszem a hűtőt a prociról, akkor kell vennem rá új pasztát? Vagy ami rajta marad a hűtőn meg a procin az jó lesz?
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
válasz
Rez_Grof #420 üzenetére
Mennyire befolyásolja az én problémámat, hogy az 1.8-as Bios (1.7 van most) támogatja a 939 tűs újabb revíziójú procikat?
Nem hiszem, hogy segítene bármit is.
A kérdésem inkább az, hogy jelenthet-e alaplap problémát a vázolt helyzet, vagy nem.
Az alaplapnak mennie kellene két különböző memóriával?
Mi van akkor, ha a két memória időzítése más és más? -
LeeHegyi
csendes tag
válasz
Rez_Grof #171 üzenetére
halihó
ami azt a self testet illeti igazad lett, valoban ez megoldotta a gondot
viszont a bluescreenre még mosse tuom a választ, a memória ami benne kb 2 honapja lett beletéve, szal elvileg az nem mehetett tönkre, de aztán kitudja
boltba ahol vettem azt mondtak, hogy ne telepitsem fel a windowshoz a SP 2 őt
(hat én ezen csak nevettem, mer sztem baromság, emtom ti ezt hogy látjátok) -
Yozd
csendes tag
válasz
Rez_Grof #164 üzenetére
Volt már olyan is, hogy jó volt a gép egy napig. Utána 2 napig nem, mindig 40. indításra indult. Majd 1x csak magától történt valami és 1 hétig tökéletesen elindult a gép.
És most megint gáz.
Az a baj, hogy ha bármi történik nem leszek biztos benne, hogy végleges. hisz lehet, hogy megint elő fog jönni a hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged