- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Muszti001 #17903 üzenetére
Hát...nézelődj körbe a használt piacon, talán rálelsz olyanra, amit érdemes megvenni. Sajnos a nagy nevek is befürödtek már termékeikkel, volt ASUS-om is, ami döglődött és volt Asrockom is, ami nagyon sokáig üzemelt, ugyanez már szinte mindre igaz. Itt a PH-n találsz bőven, esetleg kérdezd meg az alaplapos topicban
A javítás sajnos valóban kérdéses, hogy megmentené-e a lapot...ha nem sajnálod az időt, cserélgesd ki a kondikat, de...
Sok sikert!
PC-rev-RM: Nem semmi ember illetve boltosVárjuk a fejleményeket
-
törölt tag
válasz
Muszti001 #17878 üzenetére
Üdv.
Láttam a kérdésed, néztem az alaplapodat is, hangjelzéseket, csak még nem tudtam értelmes tanácsot megfogalmazni, ezért nem válaszoltam. De megpróbálom most
Nos: a hang jelzés CPU hibára utal. De itt akadtam el...ugyanis a bios hangjelzéseket nézve ez akkor lenne igaz, ha AMI BIOS-od lenne, nem AWARD. (vagy csak én olvastam félre valamit, de most néztem meg újra, a Gigabyte és az ASUS is AWARD-ot emleget).
Szóval AWARD bios szerint az 5 rövid hangjelzés lehetne ez a jelentése:
Ismétlődő rövid hangjelzések: Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól!Csak azért nem sípol tovább a gép, mert kikapcsol. Ha nem kapcsol ki, akkor megint passz...
Szóval a legértelmesebb az, hogy megpróbálod ram és vga nélkül másik tápegységgel indítani az alaplapod. Ha ugyanez a jelenség (belassuló hűtő ventinél sípol rövideket), akkor CPU vagy alaplap hiba van.
PC-rev-RM: Ha garanciális, küld vissza a CPU-t és az alaplapot, minden mást megtettél-kiszűrtél. (mivel nincs több csere alkatrészed, így másként nem lehet tovább lépni).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest