- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41641 üzenetére
Az Asrock hűtése jobbnak tűnik a Pulse kicsi bordájánál, a tesztjében 74 fokot mértek emelt órajelen is. 1.2V a stock, megnézném hogy 1.1V mennyi a vége, ott már nem sok hangja lenne a hőtőjének sem.
De inkább nem offolnám szét a topikot.
-
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41636 üzenetére
RX 590 Pulse hűtős a kártyád? Érdemes lenne kitesztelni egy optimális órajelet-feszültséget, és egyedi ventilátor profilt belőni szvsz.
-
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41634 üzenetére
Várom a fejleményeket, jó hogy kiderült a hibás alkatrész eredete.
(#41633) Azirafael2: Asszem fejlesztéskor nem Gigabyte lesz a preferált márkám...
-
MrDerekas
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41621 üzenetére
Erős fényű lámpával kukkants bele a pcie slotba. Legyűrt érintkező is okozhatja. (A leírásodból az jön le nekem, hogy vga bent léte esetén, mintha zárlat miatt tiltana a lap.) Ami mondjuk szereléskor le lett gyűrve, de extra terhelésig nem kontaktolt semmivel. De akár idegen anyag is pottyanhatott bele, még az új vga-ról is.
-
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41618 üzenetére
A benchmark közben állt le a géped, ami szerintem kártyás történet. Ami ezek szerint lehet hogy alaplapos...de a másik kártyával legalább egy hibalehetőség ki lesz zárva. Ha mégis lap, akkor garanciális történet, ha van rá.
(#41619) genom01: 99% eséllyel a tápegységed készenléti köre bibis. Milyen típusról beszélünk, de jó eséllyel cserélned kéne.
-
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41616 üzenetére
Másik kártya gondolom nincs kéznél.
Mert ennyiből én az 590-re tippelek.De még valószínűbb hogy az alaplap, bár egy sima kártya- cserétől nem kéne baja legyen.(#41613) jokeph: Egy időben nekem is pihent a fiókban egy tartalék tápegység, ha esetleg beüt a ménkű legyen mihez nyúlni.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #41609 üzenetére
A patkolós trükköt én is használom, de nem teljes körű. Azaz, ha a táp el indul a patkolós trükkel, attól még lehet rossz, mivel ilyenkor nincs megterhelve fogyasztóval.
Futottam már bele ilyenbe.(van erre a célra félretéve egy lapom amit nem kell sajnálni, na azzal már nem indult a táp).
(#41614) Mr.Csizmás:
Ajajj, akkor tényleg marad a kiszerelés, körülvizslatás és a minimal indítás... -
zsoika
addikt
válasz
Ha már kiszereled a lapot akkor jól nézd körbe a nyákot ...égésnyom után kutatva.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Hogy a véletlen zárlatot kizárd: szereld ki az alaplapot és az asztalon, egy ram modullal, lemezek, egér és bill nélkül, lábak rövidre zárásával próbáld meg indítani. Ha úgy beröffen, esélyes, hogy a házban valami elmozdult, belesett, stb.
Esetleg a hátsó kimeneteknél is vizslasd meg a lapot, mert a takarólemez kis pöckei olykor be tudnak nyúlkálni a portokba és okoznak ezt+azt. (USB-be konkrét zárlatot) -
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41606 üzenetére
-
zsoika
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41599 üzenetére
Szia! Füstszag nem volt? Ha táp akkor a védelem leoldhatott v.mire...kérdés mire (túlfesz,túláram vagy zárlat)
A cseretápot várjuk meg ...én is kíváncsi vagyok.
Ha zárlat akkor azt is le fogja kapcsolni -
MrDerekas
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41601 üzenetére
Esélyes a táp, de nem 100% Amíg ki nem zárunk egyéb okot, nem szaladgálunk új alkatrészért
(#41600) syberia Ha egyik pillanatról a másikra levágta, akkor nem vitt magával semmit. Azért az a belső el van látva védelemmel mindkét irányba. Plusz a lap is fel van szerelve önvédelemmel.
-
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41601 üzenetére
Zsír. Majd a beszerelésekor rebegj el egy imát az áramkörökhöz.
-
syberia
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41599 üzenetére
Tápegység gyanús, remélhetőleg másnak nem lett baja.
-
tatala77
tag
válasz
Mr.Csizmás #30772 üzenetére
Szia!
Hirtelen ezt találtam, de Linux guru én sem vagyok
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Óvodások homokozója
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest