- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Undoroid #47447 üzenetére
Szia!
Érdekelne, hogy mégis, hogyan oldja meg a nevezett program (és verziója) ezt a gondot.
Ha tudsz valami bővebbet, akkor szívesen veszem, vesszük.
Mivel eddig úgy tudtuk (világháló szerte), hogy nem Windows probléma. Sőt, ha csak bekapcsolod a gépet, akkor is leáll 30 perc után, ha a BIOS.ban (UEFI) van az ember. Belenyúl a BIOS-ba, újraindítja a stoppert, vagy eliminálja? Elég egyszer futtatni vagy rezindensként kell üzemeltetni?
Lassan eltűnnek ezek a notik, de időről-időre előjön még (legutóbb én kb. 2 éve találkoztam a gonddal egy HP notebook kapcsán, ezen eset előtt). -
Horvi
őstag
válasz
Undoroid #47400 üzenetére
Köszi a tippet, sajnos visszaolvasva nem fogalmaztam elég pontosan. A minimál konfigot úgy értettem, ahogy az összefoglalóban van. Tehát csak a lap+cpu+1 ram volt + a pendrive amiről bootolt volna a memtest. Tehát a dVGA nem volt benne és így sem indult el.
A tápra nem gyanakodnék hirtelen mert az idei darab(nem örülnék ha az feküdne ki ennyi idő után, bár van rá jó pár év gari szóval nem lenne akkora gond), de azért megpróbálok szerezni másikat hátha. -
jokeph
nagyúr
válasz
Undoroid #47406 üzenetére
Ez szerintem egy remek tipp, anno ugyanígy sikerült kiszűrnöm a tápom hibáját.
dVGA X1950GT-vel eldobálta magát a gép a legkisebb 3D-s terhelésre, majd már 2D-ben és végül az OS sem tudott betölteni. Visszaállva IGP-re (ATI HD3200) meg tökéletes volt, valamint behelyezve egy GF2 MX 440-et, azzal iss. -
TechRobot
aktív tag
válasz
Undoroid #46568 üzenetére
Szia, Már nem fagyogat. Riser kábelt amióta kivettem (5napja) nem fagyott le.
De ránézek köszi, ez elég ilyesztően hangzik. köszi h szóltál.
update az enyém más kondezátorral szerelt nem ilyen számú van az említett helyen.
Illetve a sorozatszámom M9-el kezdődik.De azért egy pillanatra belém raktad a sz@rt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest