- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annabella6
újonc
Az előző tápban egy kis alkatrész felpúposodott ám 5 év után a konfigurációjáról nem tudok semmit ha megmondjátok hol nézzem meg a konfigurációt akkor megírom hozzáteszem amikor a táp tönkrement nem lehetett elindítani a gépet nem kapott egy bizonyos része áramot ám a monitor no signalt írt jelen esetben viszont reagál a monitor oh és korábbi időpontra jön vissza a gép amikor sikerül elindítani úgy értem mintha egy olyan időt keresne amikor még minden jól működött.
-
guftabi96
addikt
Na, szétszedtem.
2x1 gb DDR2 Kingmax ram, Athlon X2 240, Gigabyte, gigabyte m61pme-s2p, illetve egy Ide HDD.
Semmi különöset nem tapasztaltam, minden a helyén volt.
Próbáltam a ramokat is mindkét modult egyesével mindkét slotban.
Live Linux a korábbi hozzászólásban linkelt képpel kifagy (el se indul, a menüig, ahol kiválaszthatom, hogy mit akarok vele csinálni (telepítés, kipróbálás stb el se jut)
Windows normál módban kifagy boot közben, az animáció már meg se jelenik.
Csökkentett módban a \windows\system32\drivers\classpnp.sys-nél kifagy.
Csináltam Windows Live pendrivot is, az se tud bebootolni.
Próbáltam Windows telepítőt elindítani, ott jön a kékhalál:
Bios reset megvolt.Eléggé elakadtam. Azt nem értem, hogy a live rendszerek miért hasalnak el. Nekem ebből az jön le, hogy itt nem csak a vinyóval van gáz.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem hagytam meg tavaly a 775-ös konfigot (ami általában csak a helyet foglalta), most legalább rá tudnám arra dugni ezt a hdd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest