Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
''valószínű, hogy megfelel az egyszerű firewire kártya a célra, de célszerű olyat venni, amihez van program, általában ulead termékeket raknak a dobozba. SE ''
sztem is olyan kell. az enyémhez ott volt a cd-n: ulead videostudio 6 se dvd, dvd pictureshow , dvd moviefactory, mediashare 3.0, teveo livewebcam. ezzel azért már lehet valamit kezdeni -
xtmod
senior tag
''Azt mondta egy ismerősöm, hogy vegyek valami Fireware kártyát vagy kábelt illetve együtt a kettőt és Windows Movie Maker-el ez működik.''
Másik ismerős csak USB kábelről beszél.
ez a te kamerád:
Mini DV Colour
Signal Format
PAL LCD Monitor: Size - 2.5''
Pixel - 112, 000 Viewfinder
900 0 Lux Recording
Slow shutter speed CCD
PIP
Audio: Stereo
PC Interface: IEEE1394
Pixel - 800,000 Convenience
Image Stab
nincs rajta usb! 1.1-es vrzió amúgy is alkalmatlan film átvitelére.
mindenképpen kell egy fire-wire port. az már ki lett tárgyalva, hogy milyen formában lehet hozzájutni. Movie makert nem ajánlom, max wmv-t enged (14mb/sec) jobb egy dv kártya, a hozzáadott progival, rendszerint az összes tömörítési fajtát ki lehet választani, amit a géped támogat. (tehát amilyen codec-ed van , mpeg 1,2,4 v divx, stb..) -
xtmod
senior tag
majd holnap kipróbálom, hogy mit enged, ha rá van kötve a dvcam.
-
xtmod
senior tag
jó a kérdés!! végül is én se használom, neked lehet igazad.
monnyuk ezt nem kell megvenni. mikor beszereztem a kamerámat, én egy pyro 1394 dv-t vettem hozzá. készítettem egy-két gyors felvételt a movie maker-el is, 1-2 mozdulattal kész van, de az mpeg- ben most, hogy felvetetted, nem vagyok biztos. abban viszont igen , hogy tv kártyáról, csak wmv-t enged maximum.
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
alkalmi filmezgetéshez meg elég is.
-
xtmod
senior tag
igen. tény , hogy vannak sokkal jobb programok is, de a topicnyitó egyellőre a dv-jét sem tudja a pc-re csatlakoztatni. feltételezem, hogy nem egy adobe progival akar kezdeni, bár azzal is lehet kísérletezni.
sztem ideális lehet egy ulead videostudio. ilyeneket (is) adnak különböző dv kártyákhoz. nekem is van egy. pyro 1394 dv-hez kaptam. hamar bele lehet jönni.
-
xtmod
senior tag
éppen a napokban vittem vissza egy audigy 1394-et az üzletbe....
-
xtmod
senior tag
movie makerrel lehet mpeg-et is, sőt mpeg2-őt is. usb 1.1-et nem ajánlanám ilyesmire , mert lassú, nem igazán alkalmas erre. ha az alaplapodon nincs fire-wire, azt is kapsz pci-csatolóval, persze, ha úgy veszed mint dv kártya, akkor valamivel drágább, de neked elég egy sima port.
-
xtmod
senior tag
ezresért veszel fire-wire kábelt, összedugod a pc-vel, felismeri, kész. movie maker megynyit, új projekt ,, tömörítés módja kiválaszt , mentés helye, stb. stb. oszt mehet. movie makeren belülröl is tudod vezérelni a kamerát. ez a legocsóbb megoldás. ha jobbat akarsz , akkor veszel dv kártyát 15-20-ért, amihez adnak progit is, ulead, pinaccle stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest