- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzmany
őstag
Igazad van, köszönöm. Átnéztem őket. Viszont lenne pár kérdésem. amire a bemutatóból nem kaptam választ.
- 60 perces DV kazettákat húzok át a vinyóra. kb 18 perces részekre darabolja őket automatikusan. Hol lehet beállítani, hogy hány perces részekre szedje?
- DVD menü készítését a végén, a kiírási folyamatnál ajánlja fel. De, hogyan kell csinálnom? Ugyanis, az említett 60 perces kazit 4 részre darabolta. Szerkesztésnél, a részek közé feliratokat készítettem, és utána tömörítettem dvd formátumba. Viszont a DVD menü készítésekor egybe látta az egészet, pedig én azt szerettem volna, ha 4 rész szerepelt volna a menüben. Hogyan kell ezt így elkészíteni?
Lehet, hogy én rontottam el, és 4 rész egyenként kellett volna tömörítenem?
Előre is köszönöm. -
Uzmany
őstag
Sziasztok! Az alábbi kérdéseimre szeretnék választ kapni Tőletek:
Adott egy DV kamera, és a vele készült filmeket szeretném dvd-re írni, hogy asztali készülékben lehessen nézni. Szeretnék 10 perces blokkokat (remélem így kell kifejezni), valamint dvd menüt is készíteni.
Ezek megvalósításához melyik programot célszerű használnom?
- Ulead Video Studio 8
- Pinnacle Studio 9
Ezekkel dvd formátumban ki is tudom írni?
Sajnos a Pinnacle-ről azt olvastam, hogy eléggé fagy, de viszont van belőle magyar verzió is. Az Ulead terméke az drágább, de jobb is?
Hirtelen ezekre keresném a válaszokat.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest