Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabb0225

újonc

válasz szkaroly #53 üzenetére

Oké, hogy 220-on nyitott, de az XS, 13P mennyin?

Nem igazán értem, hogy az erősebb miért melegszik jobban egy játéknál, ahol a gyöngébb nem melegszik. Pont fordítva kellene, hogy legyen.

Ha valami gyengébb, akkor jobban melegszik, mert nehezen tudja futtatni, elvégezni a számításokat, többet gondolkodik.
    Az erősebbnek pont, hogy nem kellene melegednie, mert könnyen elvégez egy feladatot.

Mint egy felső kategóriás laptop, lehet a venti sem indul be nála, még egy gyengébb trottlingol már.

• gabb0225

újonc

Sziasztok!
    Én ezt a melegedést nem igazán értem. Az elmúlt években én kb csak a PUBG-vel szoktam játszani és elég sűrűn cserélek telefont. Így elég nagy összehasonlítási alapom van a készülékek melegedésével kapcsolatba.
    Ugyan azon a minőségben, felbontáson (smooth/extreme) játszom évek óta és elég eltérőek az eredmények.
    Miért van az, hogy pl egy iPhone Xs, kb 3éve ( 2 évesen) ugyan azokkal a beállításokkal, kb melegedés nélkül lazán játszottam vele ugyan ezt a játékot.
    Most egy iPhone 13 Pro, szintén 2 évesen, full ugyan ezt a játékot, ugyan olyan beállításokkal, full felmelegszik, elkezd trottlingolni.
    Az Xs-hez képest szó szerint 2x erősebb a 13P,. Mi a bánatot erőlködik ennyire akkor? Egy Xiaomi Mi10t Pro meg jobban viszi jelenleg ezt a játékot, úgy, hogy az egy 60e es telefon…
    Ti ezt értitek, ez mitől lehet?

Ez azért is érdekes az i15P-vel kapcsolatba, mert ha most vannak ilyen gondok, akkor 2 évesen egy smooth felbontású játék kiakaszt majd egy 1.4M pont számú iPhone-t? Vicc…
    Minek a milliós pontszámok, amikor ugyan azt a játékot nem tudja normálisan futattni? Én már kezdem azt hinni, hogy ezek a pontszámok csak egy humbuk (mint a VW botrány). Látom a nagy számokat, de valahogy nem érzem a teljesítményt mögötte,

Milliós pontszámok és ugyan úgy játszom a játékkal mint 4 éve, a 300e pontos telefonon….

Új hozzászólás Aktív témák