- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
janeszgol #19 üzenetére
Nem veszem magamra, csak nincs igazad, ehhez markánsan ragaszkodsz, tényszerűen levezettem mindent, és esélyem sincs, hogy igazat adj, nem is kell...
Szélmalomharc... Nem pazarlom erre az időt. Ne haragudj, de ez nekem már sok.
Bocs, de Seth-féléket emlegetsz, megértem, makacs dolog ez. Most Te vagy azon az oldalon.És már letojom kinek van igaza, a számok valakit igazolnak...
Azok meg ott vannak, aki képes értő olvasásra megérti.Elköszönünk, Üdv!
Törlöm a témát, nekem erre nem lesz időm. Makacs vagyok en is, de Te aztán egy centit nem engedsz az "igazadból".Futottál már bele masszív tévedésbe... [link]
Nekem meg van életem
. Minden perc felesleges itt, annyit nem érsz, hogy kitiltsanak, folytasd tovább az ámokfutást, mert ezt a flamet te az indítottad el...
-
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Elengedtem, nem épül rájuk termék már, felesleges vita.
Nem kell egyetérteni, mert nincs miben. Leírtam, nem érdekel innentől.
Futjuk ugyanazokat köröket. Időpazarló.
Tárgyi tévedésekkel nem fogok vitatkozni. Érveltem, nem érdekelt téged. Minek erőlködjek?Én összteljesítményt nézek, te a VGA részét nézed.
Te magad írtad mivel van egy szinten. Innentől ez ennyi.Nekem az a fontos, hogy ne fals infók terjedjenek.
Üdv! -
válasz
janeszgol #15 üzenetére
A lényeg megvan, csak nyugodtan.
Ha mêg mindig azt mondod, egy szinten van, akkor én kiszálltam, mert a tényekkel nem akarsz egyetérteni.Így ennek nincs értelme. Lényeg, hogy következőleg előtte nézz össze több terméket. És ha nincs igazad, akkor ne erősködj.
Mivel nincs más? Te írtad, hogy van. Ne mondj ellen magadnak, mert akkor egyik állításod üti a másikat...
Leírtad mivel van egy szinten, aztán hogy mi a következő szint, most meg megint azt mondod nem... Bocs de ez így kicsit komolytalanra fordult.
A vicc az, hogy először lyukra futottál, és mégis ragaszkodsz hozzá, pedig már magadnak is bevallottad, hogy P22/Snap439
Nekem ennyi elég. És még mindig nem voltam rosszindulatú.
Időt és energiát fektetni ebbe kár volt.
-
-
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Attól még mindig nem egy kategória... Bármennyire is ezt akarod nekünk elmagyarázni.
Számszerűen nem azt tudja.
Én ilyenkor azt mondanám, bocs fiúk, nem volt igazam.
A P22 és a Snap 632 nem egy kategória.
A Snap 650 jóval hamarabb jelent meg. 2015
Snap632 2018
Amikor ez megjelent már nem is volt 650-es...Most jó, hogy azt magyarazod mi van felette, de mi lenne, ha a P22 mellé mondanál egy Snapit, ami azonos szintű...? Időben is pl. 2018-ból. 8db Cortex-A53-mal.
Segítek, Snapdragon 450.. igaz, 2017-es, de ez passzol hozza.
Szerintem itt meg is van a megfejtés
Még fokozhatjuk, mondj egy SoC-t, ami azonos szintű a Snap 632-vel, és MediaTek.
És mielőtt azt mondanád rosszindulatú vagyok, nem. Csak érveltem, képpel, számokkal, és talán igazam van.De cáfolhatod.
-
Megint nem fogunk egyetérteni, a P22 jóval gyengébb.
Ha csak egy Antutu 9-et nézünk is 50% eltérés van.
Hogy lesz megegyező szintű lapka?
Nagyon nagy százalékban vannak eltérések.Nagyon nem egy szint . De várom az ellenvetésed.
Mondom ezt úgy, hogy a 632 se egy erobajnok.P35 sincs még a 732 szintjén, kicsit közelebb van, de még az is rendesen alatta.
-
"Fairphone szerint a Qualcomm nem biztosított kellő supportot a nevezett hardverhez".
Khm, nevezhetjük tervezett elavulásnak-elavultatásnak...?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A harmadik generációs Fairphone átugrotta az Android 12-t.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest