Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Hoppá.
A középkategóriás Snapira legalább jól emlékeztem. Amúgy a most éppen nagyon sok telefonba belerakott S695 is elég jó már (játékon kívül) tkp. mindenre, egyedül talán a 4k 60 fps hiányát lehet neki felróni neki videófelvételnél.
649 ojró nem kevés, de fair ár azért a csomagért, amit a telefonnal együtt aztán a magáénak tudhat a vásárló. Jó lenne már lejönni a "mindent jól és olcsón"-trekkről, látjuk, hogy ez (amikor épp meg lehet pusztulni a hőségtől Magyarországon) hosszú távon hová is vezet. -
vanye
senior tag
A Fairphone nem egy olcsó telefon; a legutóbbi négyes modell Snapdragon 695-tel és 8GB RAM-mal majdnem hétszáz euró. Amit egy bármilyen hasonló specifikációjú kínai telefonhoz képest félárban megfizetsz, az többek között a hosszan tartó szoftveres support. (De ott van még a ritkaföldfémek etikusabb forrásból való beszerzése, illetve az alkatrészek könnyű cserélhetősége is.)
Ez nem a te asztalod, értjük (az enyém sem feltétlenül), de nem értem, a fenti koncepción mit nem lehet érteni. Az öt-tíz éves Thinkpadeket is azért veszik előszeretettel kéz alól a júzerek, mert elegek az átlagos felhasználáshoz, nem esnek szét két év alatt, plusz (akár) szoftveresen is naprakészen tarthatóak. -
-
válasz
janeszgol #19 üzenetére
Nem veszem magamra, csak nincs igazad, ehhez markánsan ragaszkodsz, tényszerűen levezettem mindent, és esélyem sincs, hogy igazat adj, nem is kell...
Szélmalomharc... Nem pazarlom erre az időt. Ne haragudj, de ez nekem már sok.
Bocs, de Seth-féléket emlegetsz, megértem, makacs dolog ez. Most Te vagy azon az oldalon.És már letojom kinek van igaza, a számok valakit igazolnak...
Azok meg ott vannak, aki képes értő olvasásra megérti.Elköszönünk, Üdv!
Törlöm a témát, nekem erre nem lesz időm. Makacs vagyok en is, de Te aztán egy centit nem engedsz az "igazadból".Futottál már bele masszív tévedésbe... [link]
Nekem meg van életem
. Minden perc felesleges itt, annyit nem érsz, hogy kitiltsanak, folytasd tovább az ámokfutást, mert ezt a flamet te az indítottad el...
-
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Hát nem tudom, én most kíváncsiságból rákerestem, de szinte mindenhol a snapi 632 volt erősebbnek feltüntetve a tesztek alapján, pedig több oldalt is összehasonlítottam (tény, hogy voltak teljesítménybeli szórások). De ha gondolod írj az oldalaknak, hogy fals információkat terjesztenek ¯\_(ツ)_/¯
De hogy on is legyek, a Fairphone hozzáállása igen is dicséretes, ennek kéne az alapnak lennie. Talán akkor nem lenne mindenféle n+1edik készülékkel telesz@rva a piac, mert kénytelenek lennének a supportra és a fenntarthatóságra, méltányos munkakörülményekre extra erőforrásokat elkülöníteni.
-
janeszgol
félisten
Neked valamiert mindig fontos a diadalittas tavozas.
Nezd meg a 10-es hozzaszolast. Na az olyanok miatt ez a stilus. Ne vedd csak magadra. Amig az oldal evekig elnezte a Seth-felek pusztitasat, az megvaltoztatott mindent.Ha pedig ugy erzed felesleges vitazni, beszelgetni, mert a masik nem mondja ki az altalad vart varazsszavakat, akkor ne kezdj bele.
-
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Elengedtem, nem épül rájuk termék már, felesleges vita.
Nem kell egyetérteni, mert nincs miben. Leírtam, nem érdekel innentől.
Futjuk ugyanazokat köröket. Időpazarló.
Tárgyi tévedésekkel nem fogok vitatkozni. Érveltem, nem érdekelt téged. Minek erőlködjek?Én összteljesítményt nézek, te a VGA részét nézed.
Te magad írtad mivel van egy szinten. Innentől ez ennyi.Nekem az a fontos, hogy ne fals infók terjedjenek.
Üdv! -
janeszgol
félisten
-
válasz
janeszgol #15 üzenetére
A lényeg megvan, csak nyugodtan.
Ha mêg mindig azt mondod, egy szinten van, akkor én kiszálltam, mert a tényekkel nem akarsz egyetérteni.Így ennek nincs értelme. Lényeg, hogy következőleg előtte nézz össze több terméket. És ha nincs igazad, akkor ne erősködj.
Mivel nincs más? Te írtad, hogy van. Ne mondj ellen magadnak, mert akkor egyik állításod üti a másikat...
Leírtad mivel van egy szinten, aztán hogy mi a következő szint, most meg megint azt mondod nem... Bocs de ez így kicsit komolytalanra fordult.
A vicc az, hogy először lyukra futottál, és mégis ragaszkodsz hozzá, pedig már magadnak is bevallottad, hogy P22/Snap439
Nekem ennyi elég. És még mindig nem voltam rosszindulatú.
Időt és energiát fektetni ebbe kár volt.
-
-
janeszgol
félisten
P22: sd439. Az sd429 gyengebb. De a 450 sem rossz. Ezek egy kategoria.
Kovetkezo szint. Sd650. De ha akarod, akkor irom az sd630-at. Ez picit gyengebb a 650-nel, de gpu-ban erosebb a 632-nel.
Az sd632 akkor sem egy kategoria a 630-al.Mediateknel nehezebb a dolog, mert lyukak tatonganak a portfolioban. Ott az mt8173 vagy a 8176.
-
válasz
janeszgol #11 üzenetére
Attól még mindig nem egy kategória... Bármennyire is ezt akarod nekünk elmagyarázni.
Számszerűen nem azt tudja.
Én ilyenkor azt mondanám, bocs fiúk, nem volt igazam.
A P22 és a Snap 632 nem egy kategória.
A Snap 650 jóval hamarabb jelent meg. 2015
Snap632 2018
Amikor ez megjelent már nem is volt 650-es...Most jó, hogy azt magyarazod mi van felette, de mi lenne, ha a P22 mellé mondanál egy Snapit, ami azonos szintű...? Időben is pl. 2018-ból. 8db Cortex-A53-mal.
Segítek, Snapdragon 450.. igaz, 2017-es, de ez passzol hozza.
Szerintem itt meg is van a megfejtés
Még fokozhatjuk, mondj egy SoC-t, ami azonos szintű a Snap 632-vel, és MediaTek.
És mielőtt azt mondanád rosszindulatú vagyok, nem. Csak érveltem, képpel, számokkal, és talán igazam van.De cáfolhatod.
-
Megint nem fogunk egyetérteni, a P22 jóval gyengébb.
Ha csak egy Antutu 9-et nézünk is 50% eltérés van.
Hogy lesz megegyező szintű lapka?
Nagyon nagy százalékban vannak eltérések.Nagyon nem egy szint . De várom az ellenvetésed.
Mondom ezt úgy, hogy a 632 se egy erobajnok.P35 sincs még a 732 szintjén, kicsit közelebb van, de még az is rendesen alatta.
-
A gyártó arra tesz kísérletet ezzel a termékcsaláddal, hogy a pénzedért egy fenntarthatóbb terméket veszel, és nem egy gyorsabbat.
Ennek része az, hogy a frissített rendszer miatt nem szivatnak meg a banki alkalmazások, amik jellemzően megkövetelnek bizonyos biztonsági frissítéseket / rendszer verziókat.
Nagyjából az lenne a kívánatos, ha előírássá válna, hogy ilyen szemlélettel kell gyártani mindent (és nem csak telefont): szétszedhető, javítható, cserélhető alkatrészekkel, hosszú szoftveres (minimum biztonsági) supporttal - ja meg emberi körülmények között gyártva.
Ebben próbál utat mutatni a telefonos piacon a FairPhone.
-
Zyrox22
újonc
-
Zyrox22
újonc
Őszintén nem értem,kétlem hogy valaki aki egy olcsó középkategóriás telefont használ,nem vált 3-4 év után,pláne nem azt akit érdekel hogy hanyas verziójú Android van a telefonján amit fillérekért vett jópár éve.Ráadásul nem hiszem hogy aki egy ilyen koros telefont használ az a legnagyobb nyűgje hogy milyen Android van rajta.De legalább jó drága a kategóriájához mérten.
-
Garada
őstag
"A brand csapata összeszedte magát, én önerőből összehozta az Android 13-as csomagot mindkét modellre."
Hány gyártó áll neki egy ilyennek önerőből? Főleg a nagyok közül. Szerintem nincs nagy tolakodás.
-
"Fairphone szerint a Qualcomm nem biztosított kellő supportot a nevezett hardverhez".
Khm, nevezhetjük tervezett elavulásnak-elavultatásnak...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A harmadik generációs Fairphone átugrotta az Android 12-t.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest