Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5
üzenetére
Én nem vagyok profi, nem két éve tolom, csak fél éve.
De mondok valamit, nyugodtan raktam, rakok be bármit magamról, mert tudom hogy nem nyultam semmi pluszhoz és nincs mitől tartanom, fogást nem talál rajtam senki.. -
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5
üzenetére
a szorzótáblát, imádom, mégpedig így: ha free roamban megyek, de én közben nem is szedem a köveket, mert éppen nem szedem, akkor belefutok egy gyémántba és összeszedem : számolja azt is. A szorzótábla nem is kell az ilyen TH-trükkökhöz. Minden látható anélkül is. Ténylegesen összeszedtél 168 napot. Az fix, te fizikálisan összeszedted. A sorozatod akkor hogyan lehet több, például annyi vagy több ezer napos? A THunt hack segítségével. A kövek alul látható darabszáma a ténylegesen, fizikálisan összeszedett értéket mutatják, abba nem piszkál a TH progi, amennyire én látom. Az mindenkinél normális, elvégre a progi nem megy összeszedni a pályára, csak a sorozatot basztatja: az a nem valódi értéked, az érdekes, arra én is kíváncsi vagyok. Még érdekesség, hogy nem kell barátnak lennünk, hogy lássuk egymás profilját, neked elfogadnod se kell a bejelölést hozzá. Én már nagyon régen láttam a statot, de azt mondtad, tiszta vagy, így én elhittem. Ha tisztaság van, akkor mik ezek a számok?
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Megérkezett a hardverszállítmány
- Haditechnika, harcászat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép állapotú Wireless Xbox Stereo Headset
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest