- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Tegyétek fel a most wantedet én így tettem
és most azzal játszok ez helyett, valahogy jobban leköt jelenleg, lassan úgy is kukába megy a world, az egész csak baromkodásról szól, meg még jó pár szintet kell lépnem hogy új autóm és pályarészek legyenek.
Egy jó van a worldbe meghozta a kedvem az mw-hez, meg úgy az autós játékokhoz.
Mw mellett nincs miért elővegyem. -
BalaNce87
addikt
válasz
Satan_Claus #173 üzenetére
Hát igen fizetni nem szabad érte, én ma feldobtam most wantedet és ugyanolyan szépen néz ki mint ez és még jobban is fut, nem akadozik be.
-
BalaNce87
addikt
válasz
SylarHUN #146 üzenetére
Mondjuk ez reális de akkor is szar a rendszer, még jó hogy többször leszel 2-8. helyezett mint első, azaz több esélyed van vesztes pontokat gyarapítani. Amúgy nem osztja be hogy ki kivel versenyezhet úgy értem 1-12-ig, azt 13-24-ig megint új, mert tényleg 12-nél nagyobbal még nem találkoztam. Amúgy a map nagyobb lesz egy idő után vagy csak ennyi, mert így nagyon unalmas ugyanazokat a köröket futni újra és újra. Kocsit is mire veszek jó idő lesz... gondolom ilyen level 20-től össze is gyűlik annyi pénz, mondjuk egyenlőre felszeretném húzni a mazdámat, mert 1 napra baromság kibérelni egy autót minden versenyt azzal se nyerhetsz meg, hiába gyors ha lökdösődnek állandóan.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #141 üzenetére
9 és mazda, amúgy 12-nél nagyobb szintűvel még nem találkoztam. Mondjuk lehet azért jó valakinek az aránya mert inkább singleben nyomul, bár annak meg semmi értelmét nem látom, tény hogy a gép legalább normálisabb mint az ember.
-
BalaNce87
addikt
Látom itt is elég szarul számolja a win lose arányt, most nekem 5/45, ez akkora vicc kb senki nemtud többet nyerni mint veszteni, egyszerűen lehetetlen én csak versenyzek mivel ez a lényege de 10ből 8x kilöknek a picsába. Nevetséges az egész, nah meg a nitro is kutyafasz, benyomom nitrot erre úgy megy el mellettem mintha trabantot előzne. Még jó hogy többször vesztek ha 8-an versenyzünk.... akinek jó aránya van vagy versenyzett kb 10-szer vagy iszonyat szerencsés és sose lökték ki, nem is számít ha jól veszed a kanyarokat... Szóval fair play az nincsen mondjuk mit várok ha a játék tele van 10 éves kölykökkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest