- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Mármint mondani szeretnél valamit?
Én ezt nem most mentem amúgy és hidd el nem rázom ki magamból bármikor ezt az időt, de azóta már más is ment még ennél is jobb időt erről a fórumról, de akkor mindenki csal?
De úgy, hogy én főként nem multizom, hanem ezeken megyek, gyakorlok. Nem a stat oldalért, hanem, mert ez inkább szórakoztat, mint a sok csaló multiban és a partolgatás, ha megunom és van időm is akkor meg megyek TE-n, ennyi..Áh, hogy megnyugtassalak még ebben is maradt pár másodperc pár ütközés miatt
-
tutuhawer
őstag
Tutu vagy naiv vagy megfontolja, mit mond, mielőtt mondja. Hipp-hopp lecsalózni nem okos dolog, nem vagyok én csiles. Biztosan sokszor jól mondta ő is, de bizonyítéka sosem volt, csak a tapasztalata, az meg kevés egy ilyen ügyben. tapasztalatom nekem is van, meg sokaknak ebben a fórumban, mégsem döntünk csak úgy emberekről, mint valami feljebbvaló. Kijelenthettem volna már tavasszal , hogy XY csaló, de nem volt a kezemben, csak amit láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest