Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmemlekszem
csendes tag
Mármint mondani szeretnél valamit?
Én ezt nem most mentem amúgy és hidd el nem rázom ki magamból bármikor ezt az időt, de azóta már más is ment még ennél is jobb időt erről a fórumról, de akkor mindenki csal?
De úgy, hogy én főként nem multizom, hanem ezeken megyek, gyakorlok. Nem a stat oldalért, hanem, mert ez inkább szórakoztat, mint a sok csaló multiban és a partolgatás, ha megunom és van időm is akkor meg megyek TE-n, ennyi..Áh, hogy megnyugtassalak még ebben is maradt pár másodperc pár ütközés miatt

-
tutuhawer
őstag
Tutu vagy naiv vagy megfontolja, mit mond, mielőtt mondja. Hipp-hopp lecsalózni nem okos dolog, nem vagyok én csiles. Biztosan sokszor jól mondta ő is, de bizonyítéka sosem volt, csak a tapasztalata, az meg kevés egy ilyen ügyben. tapasztalatom nekem is van, meg sokaknak ebben a fórumban, mégsem döntünk csak úgy emberekről, mint valami feljebbvaló. Kijelenthettem volna már tavasszal , hogy XY csaló, de nem volt a kezemben, csak amit láttam.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- New World - az új Amazon MMORPG
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ezt nem most mentem amúgy és hidd el nem rázom ki magamból bármikor ezt az időt, de azóta már más is ment még ennél is jobb időt erről a fórumról, de akkor mindenki csal?