Hirdetés
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Magisk
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuszito
üzenetére
egy kis egyéni vélemény következik, bár már lehet, h írtam:
aszongya': "Kicsit fáj, hogy olyan playerek is léteznek, akik profilján ennyi látható...
összes verseny:38 vereség:27 győelem:11 és ami a röhely: Level 42 ..."no, hát én is kb hasonlóan vagyok lev 48-al v mennyi már, asse tudom

de a lényeg, ha néha versenyezhetnékem támad, megbízható privát haverral megyek pár versenyt. majd akkor fogok meginn multizni, ha nem a sok k_csög f_szcibáló ........
csíterg_civel lesz tele a játék, akik ellen marha könnyű lenne védekezni, dehát b_sznak rá...
már elnézést a stílusért, de kikívánkozott...
noxi: f_sza géppark, grat hozzá!

-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
jól esik, köszönöm. Közben a profilodat is megnézem, és megállapítom, jó sok autót megvettél a lancia után. Remélem, lesz olyan, amelyiket kinevezed kedvencednek és felépíted szépen. Nyilván lesz olyan pálya, ahol nem tudsz multiplayerben menni, sajnos ez tény. Alacsony pályákon biztosan nem, de 20 fölött már a többségen lehet. Ha gondolod, én begurulok veled időket javítgatni pár pályára. Nyomjuk, mint az ökör, és aki hibázik, lehúzódik, ma Mr SG FÓRUM ellen mentem, és láttam, hogy gyorsan jön, félrehúzódtam, az ukrán Elise-t meg a startnál kivettem a versenyből, szóval bátran elvehettem a gázt gray pointon. Szóval mindenkivel elindulok, akárhol multiban.
Új hozzászólás Aktív témák

- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- NAGYON SZÉP!!! Dell Latitude 7420 i7-1185G7 16 GB RAM 512 GB SSD Magyar v.bill
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SZÉP ÁLLAPOT!!!! Dell Latitude 7490 i5-8350U 16GB 512GB SSD Magyar v.bill
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest