- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
- VoLTE/VoWiFi
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Fotók, videók mobillal
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
Szelep #10472 üzenetére
Pár napja vettem egy M6-ost mert számítottam rá, hogy drágul mert nagyon príma verda. Amerikon cuccok voltak benne és megtuningoltam de nálam is estek az értékek viszont nem drasztikusan. A kezelhetősége maradt ugyan olyan kiváló értékek szerint is ami miatt S-osztályba fel tudtam léptetni. Egyébként nem tudom más autónál, hogy lehet de gondolom olyan sok értéket nem buktál a tuningal és az autó alapvető kanyarodási képességeit nem fogod drasztikusan megváltoztatni akárhogy próbálkozol.
Ahogy figyelem ezeket az új versenykorlátozásokat érdemes lesz minden osztályban hagyni egy autót ha az ember úgy számol, hogy minden osztálykorlátozott versenyre be akar nézni. Szóval a tuningot is úgy kell beállítanod, hogy akár az adott osztály legmagasabb overalljára kihozni egy autót, hogy növeld az adott verseny nyerési esélyeit.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Szelep #10472 üzenetére
biztosan nem bug. Mondom, nézeegss, tájékozódj, vizsgáld a többit, próbálgass bele cuccokat és a legfontosabb tényező: el kell hinned, hogy jó irányba alakítottad annak idején a tuningot. A saját hülyeségedben kell hinned, én is ezt teszem. Sokáig teszteltem variáltam, és most ki kell mondani, hogy jól gondoltam. Jövő héten lesz elég tapasztalat is azt mondani, hogy tévedtem, addig scak nyomjad, menj, ne gondolkodj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- Parfüm topik
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest