- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #3444 üzenetére
Igen látom csekkoltad az időeredményeket DE!!
El kell mondanom hogy az autó gyorsulása félelmetes. Konkrétan a Kemptonban mentem egy 911 GT3 RS ellen. Nagyon kevéssel vert csak meg gyorsulásba ergo bitang sok kraft van benne. De sajnos van rossz hírem is. A Kanyartudása sajnos nem a legjobb. Kicsit a mozgása olyan mint az új Lancernek. Innog a kocsiszekrény, de nem annyira mint a Lancernél. Campuson lemértem a végsebességét: 304 km/h
Mindegyik időből azért vonj le legalább 5-6 másodpercet. Ha megszokja az ember a vasat és tesz bele mondjuk jobb felfüggesztést és gumit akkor a kanyartudás sem lesz tragikus.Mission Streeten mentem először ott még nagyon idegen volt az autó számomra. Szóval hogy összegezzem:
Audi TT RS:
Pro:
-brutális gyorsulás
-meglehetősen sok erőKontra
-felemás kanyartudás és tapadás -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3439 üzenetére
Lajárt a szerkesztési idő ezért az új hsz.
Nem bírtam magammal. Ha már a TT-ért megkopasztottam magam akkor már azért is azt vettem meg. Ezvan
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3438 üzenetére
De most jut eszembe hogy a Skyline is 480.000$. Tutu te már ismered mind2őt. Nos?
Franc hogy nem tok választani -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #3437 üzenetére
Mekkora ökör vagyok. Eladtam az R8amat az RX7-emet és a Lanceremet a TT-ért. De ez van a rajongás áldozatokkal jár
Az E92es M3-nak annak én is nagyon de nagyon örülnék. Talán van remény, mostanában igencsak belehúzott a BB az IGC-s autókba. Talán hamarosan eljutunk az M3ig is
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #3393 üzenetére
Akarod mondani egy igazo paraszt versenyző.......
-
callmeakos
veterán
Mekkora patkányság már hogy Rosewood Park Loopon a sikátorban fogja magát a gyerek és direkt megfordul és szembe megy a versenyzőkkel. Kis buzi megszakította a 14x nyerési sorozatomat ami nem nagy dráma csak reméltem tudom még húzni egy picit
-
callmeakos
veterán
válasz
barack1997 #3368 üzenetére
Problem?
-
callmeakos
veterán
Elmehettek a franciába
Egész nap nyomtam de semmi. IgazságtalanságNem szeret engem a World
-
callmeakos
veterán
mazohista vagyok mert szeretem a GT-Rt mert az R8-at? Bakjker
-
callmeakos
veterán
Szerver újra ON!
Ford GT - 850.000 IGC. Döntse el mindenki, drága e vagy sem..... -
callmeakos
veterán
We are currently experiecing high server load. Please try logging in at a later time.
Még jó hogy vettem Starter Packot, ami elsőbbségi bejelentkezést is tartalmaz......
-
callmeakos
veterán
Most már jó. Valamiért megsérültek a fájlok (a fene se tudja honnan/miért) Nyomtam egy lemezkonzisztenciát, az eltávolította a bűnös fájlokat, aztán a Launcher újra leszedte azokat és most jó. Egyébként tényleg fingom nincs mitől sérültek meg a fájlok amikor hajnali kor még játszottam, ment egész éjjel a gép, reggel 8kor már nem volt. jó... De mind1
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #3191 üzenetére
Komoly.
Hát barátunk...hogy is mondjam.....nem tud veszteni.....
Picit szánalmas de vicces -
callmeakos
veterán
Srácok a #3179 kommentemben fennálló probléma még mindig jelen van. Idegesítő, mert nem tok játszani. Ez most vmi egyedi probléma vagy mifene?
-
callmeakos
veterán
Persze most fellehetne háborodni azon hogy minden új autó boost-os és ez nekem sem tetszik. De valahol meg lehet érteni ezt is, hiszen valahonnan elő kell teremteni valamiféle bevételt hogy kitudják fizetni a fejlesztőket, gondolom a szervereknek is van valami fenntartási költsége, plusz gondolom hogy az új autók után amiket betesznek a játékba egyfajta licenc díjat kell megfizetni... Én is nagyon sajnálom hogy egyetlen egy új autó sem kapható IGC-ért, de sajna ez van. Amúgy ez a másfél hét World mentes időszak ráébresztett arra, hogy néha-náha az a 3500-4000 forint, amibe kerül a Starter pakk, 1-1x ki lehet bírni. Ha mondjuk csak naponta félreteszünk 150-200 forintot, akkor havonta simán belefér egy SP....
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #3169 üzenetére
Csak nem Magyarországtól keletre, ahol a csalók száma négyzetkilométerenként annyi, mint itt kis hazánkban 3x annyi területen. Ott ahol ciril betűkkel írnak és annyi Vidkát vedelnek magukba, hogy a májuk hasonlít egy Kínai étterem menüjére. Egyszóval a jó öreg RUSZKIKNÁL!
Eltaláltam?
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #3159 üzenetére
Érdekes. Életben ha tehetném azonnal levakarnám arról az autóról az Impreza nevet. Szó szerint bemocskolja az Imprezák jó hírét. Az az autó nem más, mint egy felhígított szenny. Semmi több. Sajnálom hogy a Subaru elcseszte ezt az autót.... A játékban meg.... Olyan lenne, mintha a GT-R ellentéte lenne.
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #3121 üzenetére
-
callmeakos
veterán
Na véget vetek a kényszerpihenőnek, és egy picit lazítok. Most hogy szellősebben néztem a topicot, az új kocsikon van vmi különösebb update?
-
callmeakos
veterán
Ea-ék kiadtak egy új, átcímkézett Shift-es R8-at. Mind tudjuk milyenek a képességei a World-ben. Elképzelhető hogy kicsit jobbá tették annak érdekében hogy kelendőbb legyen??
-
callmeakos
veterán
Jaaaj gyerekek, csak pár napja hagytam abba a játékot de ahogy látom még mindig áll a bál. Ejnye már
Ne egymásra menjetek hanem a csíterekre. Helyettem is
(#2966) werevolf593 Ez a beszólás te
Lopom is ha nembaj
-
callmeakos
veterán
Na srácok én egy bő hónapra leléptem és felfüggesztem a World-öt, mert közeleg a szóbeli vizsgám és arra megy a felkészülés ezerrel. A fórumra még majd 1-2x felnézek. Ja és Tutu. Amit tegnap este beszéltünk, azon is rajta vagyok, ha megtaláltam a legmegfelelőbb oldalt, szólok, és elkezdem csinálni is. Kis türelmet. Köszi, szevasztok
-
callmeakos
veterán
Tényleg ha már így szóba hoztam a 911 Turbót, valakinek van némi tapasztalata azzal a vassal kapcsolatban. Elsősorban milyen a GT3 RS-hez képest meg ilyesmi, mert arról nem nagyon volt szó, pedig szerintem egy elég érdekes autóról van szó.
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #2886 üzenetére
most hogy mondod ezt a Gallardos dolgot, épp nemrég mentem egy ilyennel és rendesen tönkrevert. De nem csak engem, hanem egy M3at és egy 911 Turbot. Mondjuk a Turbóval nem vagyok igazándiból tisztában mit is tud. És nem csalt. Legalábbis a végsebességével nem volt gond...
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz
Putyin90 #2877 üzenetére
Az a baj, hogy ha visszaviszed és azt mondod h "ennél a játéknál nem működik" akkor mondhatják azt hogy sajnáljuk, de ez nem a kormány hibája, nincs semmi baja, csak a játék nem támogatja megfelelően a kormányt és erre a garancia nem terjed ki. Lehet picit utánna kellett volna járni, támogatja e játék azt a típusú kormányt. Szerintem itt is feltehetted volna ezt a kérdést, lett volna valaki, aki tájékoztatást ad erről
-
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #2858 üzenetére
Érdekes módon a CD Galaxisban csak 3590- és ugyanazt kapjuk....
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #2835 üzenetére
Csak félig. Nem vagyok előrébb ha csak a Shop-ban található partokat veszem meg. Akkor leszek előrébb ha jó tuningpartokat teszek bele a vasakba. És mivel most nem állok jelenleg túl jól nyert partokkal így ezért kell a starter pakk, hogy abból a 8000 boostból, tudjak venni néhány jó cuccot.
2 dolog rettentett el most a BMW-től.
Egyik, hogy amíg csak a shopban található partok vannak benne, akkor ott vagyok ahol a part szakad, és semmi esélyem sincs a sok 911 meg Murci ellen. Amíg nincs néhány profi alkatrész az Invertory-ban, nem akarok ezzel foglalkozni.A másik hogyT3as autó fenntartása nem kis kis mulatság. (Legalábbis ahogy az R8an lejött)
A skyline T2-es mivolta miatt olcsóbban fenntartható.(#2836) vv5204 Lehet sírni fogok, de amíg nem tapasztalom meg milyen is, addig hááát.... Lehet hogy az Elisemmel ez a baj. Hogy a vezetési stílusomhoz már nemigen passzol. Főleg mikor 959 meg M3 ellen tesz bele a játék nem szabad hibázni. És azzal mostanában igen sokat hibázok. Nem tudom miért....
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #2831 üzenetére
a pénz nem gond. minél magasabb szinten vagyok ugye annál több pénzt kapok. emiatt én nem is aggódom. amúgy nem is tudom mi van velem. eddig eltökélten gyűjtögettem az M3ra vagy a 959-re de leesett hogy azokkal sem lennék előrébb mindaddig, amíg nem veszek még egy starter pakkot és mondjuk nem veszek egy 911-est. Úgyhogy kíváncsian várom mire képes az r34...
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #2826 üzenetére
"lófasz elise 400 000 dollár tuningok nélkül......"
Néhány hete egy ilyen kijelentésért ölni tudtam volna, viszont ma (sajna) egyet kell értenem vele. Autóban még ekkorát nem csalódtam. Annyira megutáltam hogy elő nem veszem, eladni viszont nem akarom mert nagyon sok ezer !verseny! km van benne. (19es lvv-től ez segített nekem) Az RX7 BM meg nem helyettesíti még így sem. Szóval mint egy jó nfs patrolhead benevezek egy Skyline-ra -
-
callmeakos
veterán
Nekem meg az a tapasztalatom hogy a 498-477-472es Elisemmel nem tudok visszaemlékezni olyanra hogy én egy A1-et megvertem volna. Ahogy észrevettem ugyanazok a képességeik, csak az A1 jobban startol. Ezzel konkrétan (ha nem hibázik a sofőr) az Elissel szemben nyerő szituációban van. Legalábbis én ezt tapasztaltam....
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #2764 üzenetére
Szívesen. Szerintem teljesen megéri. Csak attól félek hogy mostantól nagyon sok embernek lesz ilyenje szal egy idő után nem hinném olyan nagyon nagy előnyt jelentene. De az is bizonyítja mennyire komoly egy vas, hogy egy Nissan GT-R-re 59 másodpercet vertem rá
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #2761 üzenetére
-
callmeakos
veterán
válasz
werevolf593 #2761 üzenetére
Persze semmi gond. Pár percet kérek akkor. Amúgy csak én lehetek olyan elvetemült hülye állat hogy egy verseny alatt elhasználok 13 nitrót. De legalább nyertem, még ha csak 0.6mp-vel de akkor is
-
callmeakos
veterán
.
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #2731 üzenetére
Szerintem az is közbejátszhat, amit mondtál egyszer hogy sok esetben nem ugyanazt látjuk mert a rendszer nem tudja megfelelően szinkronizálni a dolgokat vagy valami ilyesmi... Szóval hogy nem az lehet hogy sok esetben a rendszer miatt van hogy úgy tűnik mintha rammolnak az ellenfelek,közben az ellenfelek nem is rammolnak, csak egyszerűen a rendszer így mutatja meg nekünk. Például az All In-en amikor levágjuk azt a kanyargós részt és ugratunk, akkor sok esetben a rendszer úgy csinálja mintha az ellenfél fennakadt volna, közben pedig vígan megy tovább, mi pedig a rendszer által levetített autóba beleütközünk. Ezen mondjuk javíthatnának....
-
callmeakos
veterán
Csak úgy heccből vettem egy Silviát, megakartam nézni mitől van elájulva a nét ettől az autótól. Khmm, most már tudom
Mondjuk az enyém közel sem annyire vad mint Balage kollégáé, de idő kell neki...
(#2725) Qru] Amúgy én Outlaws-on az alábbi időt tudom a fent mutatott Silviával De ez semmit nem jelent, mivel nem vagyunk 1 szinten..KÉP
-
callmeakos
veterán
De nagyon szeretem ha a rendszer rendom pályaválasztásnál 10 esetből 8x Waterfront Road-ra tesz, ha meg nem akkor egy idióta pancser egy tök alap tuning nélküli Gallardoval úgy nekejön hogy felborulok, mindenki elmegy mellettem és kész....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest