- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
1NST1G8R #5410 üzenetére
nincs titkolnivalója Viktornak, legitim idő, tessék begurulni a porschékkal, feldobok 2 pályát, 0 gyakorlással. Tudjátok mit, én miattam königseggel is mehettek:
Gyorsan felteszek 2 időt, lássa mindenki, hogy van hová fejlődni:
Azóta se ment soha viktor ezen a pályán, stadium and hwy1
Tessék, itt a következő, lehet gyúrni a boostos porschékkal meg midnennel, nitróval, bármivel. hangsúlyozom, powerupok engedélyezettek:
Nagy képhez kattintsatok a kis képre.
Egy biztos, én nem tudom egy lapon említeni magam ezzel a fiúval. Olyan jól megy, hogy nem tudom magam hozzá hasonlítani, de eddig egyetlen ilyen magyar pilótát sem találtunk - akit jegyez a stat oldal. Nyilván, aki le van nullázva, bármit tud meccselni, van ilyen magyar játékos is sajnos. Szóval hajrá, lehet hasítani, elvégre ezek elfogadott időeredmények.
szerk: a route 55 annak idején 16. világranglista idő volt, még koenigseggek sehol se voltak.
a stadium and hwy 1-t ma se tudom kommentálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- HP 65W töltő eladó
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest