- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Ma szembesültem azon ténnyel, hogy hiába vettem Tier3-as autót így tuning nélkül a Tier1-es kocsik is könnyű szerrel ott hagynak, pedig az én kocsim performance több mint a duplája az övéknek.
Azt hiszem ez a játék nagyon nincs kiegyensúlyozva.Valaki segítsen! Nem tudok rájönni hogyan lehet a tuning elemeket a kocsira tenni. Hiába fogom meg és húzom a járgányra, nem marad rajta. Pénz megvan rá, rendesen T1-es tuningokkal kezdek de nem tudom rá tenni.
Nem mondom a Corvette és a BMW 600.000-ről 1.200.000-re dolcsira emelkedett illetve 34-es szint kell hozzájuk.
Ja és BMW a legjobb autó a játékban????
Ez azért vicces!
Új hozzászólás Aktív témák

- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPad topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Socket AM5
- Nem lesz iPhone 19
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ja és BMW a legjobb autó a játékban????