Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan #20822 üzenetére
Kaptam ma egy levelet.
Ez volt a tárgy: NFS Banned accountÍrták, hogy ha nem érzem jogosnak, írjak nekik.
Végülis írtam, de nem hinném, hogy bármit változtatni fog a dolgon.A legszomorúbb az, hogy tényleg nem használtam semmi csalást.
Ha emlékeztek rá, volt valaki itt a fórumon, aki garázshelyet kínált, amikor írtam neki hogy engem érdekel, és vissza írt, hogy okés, de ez hack, akkor rögtön írtam is neki, hogy köszi, de akkor nem érdekel, mert azt soha nem használok...
Most jól ki fog röhögni a srác, mint azt priviben is tette, hogy hülye vagyok, hogy ennyi pénzt bele tolok egy játékba...Az utóbbi hónapokban nagyjából 15.000 ft-ot költöttem a játékra, úgy éreztem játszom vele annyit, hogy támogassam őket ennyivel.
Úgy gondolja az EA talán, hogy ha bannolják a loginomat, akkor indítok újat és abba is bele fogok tolni ennyit?
Mert biztos, hogy nem. Sőt. Azt hiszem többet EA játékra a büdös életben nem fogok egy ft-ot sem költeni.További jó játékot kívánok nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LEGO klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest