Hirdetés
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telefonjavítás, szerviz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
a mágnest én is nevetségesnek tartom, azt a szimulátoros múltam miatt sose használtam. A lökésekről azt gondolom a két esetben, hogy mindkétszer engedtem őket nyerni, amikor a ready gombot megnyomtam, és ha ők elbasszák, akkor most mit kéne tennem? Még vissazengedni az első helyre őket? Mert nitróznak egyet és a motortuning nélküli nissan gtr-t lehagyják - meg bármi mást is. Aztán aki meg belső íven megpróbál engem megelőzni, annak helyet hagyni nem tudok, esélyes a baleset: próbáljatok meg skyline-nal vagy suprával óvatosan ívet módosítani... a lényeg, hogy tanulja meg a sok újonc ellenfelem multiplayerben, hogy belső íven nem nagyon van előzés a játék hibája miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Robotporszívók
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Windows 11
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Update 09.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest