Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
válasz
xXHellXx
üzenetére
ne aggódj 1 fele végeznek és akkor össze tudod kapni gyorsba , mikor megvagy belépsz a garázsba és az aznapi is megjelenik
, de amúgy még másnap 8 -9 fele is össze lehet szedni az előző napi kavicsokat persze ha nem fagy ki freeben ( tesztelve ) csak nem szabad garázsba , futamba menni még teleportálni sem
, 1x úgy hagytam a gépet nem fagyott ki és 2 x kavicsoztam egymás után , kiwi voltam hogy működik a dolog 
Új hozzászólás Aktív témák

- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Insta360 X5 - GO Ultra
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de amúgy még másnap 8 -9 fele is össze lehet szedni az előző napi kavicsokat persze ha nem fagy ki freeben ( tesztelve ) csak nem szabad garázsba , futamba menni még teleportálni sem
, 1x úgy hagytam a gépet nem fagyott ki és 2 x kavicsoztam egymás után , kiwi voltam hogy működik a dolog