- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Volt egy igazán jól működő Lambo LP640-em. Mondom a "épített" kocsit csinálok belőle, hogy az adott kategóriában el tudjak indulni vele.
Ennek örömére olyan szinten szétb@szta a jármű irányíthatóságát, hogy azt öröm nézni. Komolyan ott tartok, hogy törlöm az egészet, mert ami eddig teljesen evidens és egyértelmű volt most olyan szinten van elsz@rva, hogy az eszméletlen, azt sem tudom, hogy rakjam rendbe az iránytást.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Egyszerűen képtelen vagyok munkára bírni ezt a kib@szott játékot.
Visszaolvastam a topikba, hogy másnak is fagyott ki a játék, amikor megkezdődne a tesztvezetés. Újraraktam a szükséges drivereket (gépem lásd adatlap), Win7 7100 az oprendszerem. Patch 1.1, de egyszerűen nem lép tovább; ja még a telepítő lemezen levő dx-et is felraktam.
Futtattam XP SP3 kompatibilitással úgysem jó.
Feladom... egyszerűen lövésem sincs mit kéne tenni.
-
Kareszovics
addikt
Olvasom, hogy egy kicsit GRID klón a játék. Ugye tuti nincsenek benne gangster homie-k meg cicababák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest