- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
fekeandras #22 üzenetére
A ladás videó kiábrándító szerintem. A kanyarodás, meg a csúszás kegyetlen. S kanyarban megcsúsztatja, de visszahozza onnan, ahonnan már nem lehet.
#38 Csavarlazító: Nekem a dirt tetszett, el tudtam vele szórakozni, és a lényeg, hogy élveztem. A GTR-rel az a bajom, hogy szimulátornak jó lenne, de unalmas a pályákon menni, miközben nem történik semmi. Persze billentyűzettel nem lehet csodát művelni.
A valós vezetést pedig soha nem fogják tudni visszaadni. Nem lehet úgy vezetni, hogy közben a gombokat nyomogatod a körbenézéshez. Túl kicsi területet lehet látni belülről. A fizikai erőket sem tudják visszaadni. Fékezésnél előredőlés, gázadásnál hátradőlés, kanyarban, sodródásnál oldalra, stb.
-
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras #26 üzenetére
Dirt!
Szórakoztató, SZÉP, jók a kameranézetek, és az se gyerekjáték, ha gyorsan mész. Pont annyival arcade-osabb, hogy azzal már szórakozni lehet, és nem csak a vérprofiknak. -
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras #22 üzenetére
70 ezres kormánnyal, 5 napos beállítgatással és 2 hét gyakorlással biztos jó, de az alap fizika az elképesztő..
A Lada alatt meg nincs is rendes hátsókerekes fizika, lemész a fűre és ottragadsz -
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras #16 üzenetére
Kb annyit ér, az RBR játszhatatlan, legalábbis nekem..
(vezettem már húzott sti-t, nem olyan volt, mint az RBR-ben, azzal lehetett kanyarodni) -
venember83
nagyúr
válasz
fekeandras #16 üzenetére
Igaz is, jövő héten körülnézek a játékok közt a közeli üzletben, az általam felsoroltak már nagyon budget kategóriába estek, meg is vásárolok párat ezekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest