- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone Air - almacsutka
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
pár tapasztalat.
azzal indítanék, hogynálam az autós játék kb. itt kezdődik: gtr2, race07, rfactor. tehát csak szimulátor...
tegnap, amikor kipróbáltam, úgy voltam, hogy az életben nem fogok belőle eredeti példányt venni, és ezt a próbát is törlöm gyorsan, mert felidegesített.
ma megnéztem egy egyszerüsített, egyedi telepítésű, élből magyar, dvd5 verziót.végeredmény. 1680*1050, g25, fullgrafika, nvidia.
az összes segédletet, (kipörgésgátló, abs, stb.), kikapcsoltam. a zöld vezetőnyilat eltüntettem. holtjátékok 5%-ra, vezérlőérzékenységeket 90%-ra. és automata váltó ki, inkább a füleket használtam.
másokkal ellentétben nekem az a véleményem, hogy nem sokkal, de realisztikusabb a vezérlés és az autófizika a grid-nél. messze nem éri el a szimulátorokét, de már élvezhető volt. a gridnél pl. lemanche series kocsikkal, kikapcsolt segédletekkel egyenesben a pályán maradni is sokszor művészet, majd a következő kanyarban fékezés nélkül kormányt berántva be lehet venni. na, itt ilyen azért nincs.
az meg, ogy nincs elég elég ellenfél, mint mondta az előbb valaki? pl. quick race-ben 1-15-ig annyi, amennyi akarsz. és ott a rengeteg pálya. pláne a hosszú nordschleife. ha jól emlékszem, 10 perc egy kör, és nagyon szép, változatos környezet.
jó játék ez, csak türelmesen be kell állítani, fel kell térképezni, és kormány kell hozzá.
ennyi. én megkockáztatom, hogy meg is veszem...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest