- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
szab.tam #5073 üzenetére
A pilótafülke nézetben fixen van a fej. Amit te mondasz, és imbolyog, az a bukósisak nézet. Nézetváltáskor alig észrevehető a különbség, de mozgás közben már igen. Egymás után vannak, de nem tudom, milyen sorrendben, próbálgasd! A bukósisak nézetet meg lehet azért ismerni: látszik belülről az áll rész szivacsozása, ha jobban megfigyeled.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
szab.tam #4930 üzenetére
Igazából csak a Most Wanted-hez és a Carbon-hoz hasonlítható, de még azoknál is arcade-b. A Test Drive Unlimited ehhez képest full szimulátor.
De, annyira élvezetes maga a versenyzés, hogy nem tudom abbahagyni!
És amit eddig nem nagyon tapasztaltam még a legnagyobb játékoknál sem, iszonyatos a sebességérzet! Hihetetlen pörgősek a versenyek (event).Képek frissítve!
-
Landon
addikt
válasz
szab.tam #737 üzenetére
Holnap érkezik a G25öm, briefly elmondanád mi a tapasztalat vele Shift alatt?
Biztonság kedvéért azért feltettem a GTR Evo-t is.
Egyébként nekem is a AMD gondját kivéve nagyon bejön a Shift! És egyetértek azokkal is akik szerint játszható billel is, meg kell szokni és egész jó! Kipörgésnél/kanyar elcseszésénél lehetetlen korrigálni de egyébként egész tűrhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest