Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

Hát nálam sajnos még mindig 0 ez a shift.. :(

Mikor meglett, akkor egy 7600gst-m volt. 3 nap szenvedés után sikerült elérnem, hogy ne fagyjon ki, és végre tudjak játszani vele. Mivel nem valami acélos kártya, ezért 960x600 medium/low beállítások mellett ment, de így játszható volt. Másnap meghalt a vga-m, ugyhogy tegnapig jegelve volt a dolog, mikor is vettem egy 1 gigás 4850-et. Feltelepítem újra(dx, physx, minden), és végre mindenféle trükk nélkül elindult, nem fagyott ki, csakhogy a tesztkör után, mikor az első versenyt nyomom, ahol szerzem a pénzt a verdára, kemény 9-10 fps-t produkál :Y
    Ezután nagynehezen lenyomtam, hogy ne kelljen újra, és külső versenyen próbálgattam a dolgokat, de esélytelen :( Ha visszaveszem a felbontást, beállításokat, max annyit segít, hogy a 9-10-ről felmegy 10-13-ra a frame, de ugye ez is 0.. Ha egyedül vagyok, belső nézettel, eléri a 60-at is, de ha már egy ellenfelem van, egyszerűen játszhatatlan, komolyan, ennél még a 7600-al is jobban ment.
    Nem hiszem, hogy ennyire gyenge lenne a gépem(athlon x2 5000+@3ghz, 2G DDR800, 4850 1G). A grid 1920x1080, full élsimítás, max detail és nem megy 30-35 alá. Még azt se mondanám, hogy a proci kevés, mert grid alatt 100%-on teker(de simán megy), itt meg 80, max 90%-os a kihasználtság, a kártya sem gyenge, mégsem megy.. szánalom, jobb szó nem jut eszembe rá.. :(

Új hozzászólás Aktív témák