Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

Nah még tegnap mondtam, hogy nézek egy bencsmárkot fraps-szal.
    E5200@3GHz; HD4670@alap órajelek@9.9 Catalyst
    Játékbeállítások: 1680x1050, minden high, 4xAA, 8x Anizó, a kb 10 perces Nordschleife pályán
    min: 11; max:29; avg:23
    Hát igen, egy HD4670-től nem kell csodát várni ekkora felbontáson, meg a fraps is visszaveti az fps-eket, ha nem megy a háttérben a bencsmárk érezhetően simábban fut. De még így is játszható volt. Az a kirívó min fps is valami nagyon füstös, nagyan sok kocsis, nagyon összetörős jelenetben jött össze.
    Mértem egyet 2xAA-val és 4x Anizóval is (ezt hagytam meg alapbeállításnak):
    min: 12; max:30; avg:24
    Szóval kemény 1 fps-t jelent ennyi beállításváltoztatás. Ez szerintem procilimitre utal. Bár nálam szerintem inkább vegyes limit van, merthát nem egy izom a videókártyám. A lényeg a lényeg simán fut a játék. Ha nem megy a fraps bencsmárk a háttérben, akkor még egy kicsit sem szaggat be. Végülis kinek mit jelent a simán futás. Én egyáltalán nem látom, hogy szaggatna. Persze valaki fix 60fps alatt rosszul éri magát. Ez a Shift tipikusan olyan játék, hogyha már megvan az átlag 20 fps, akkor játszható.

Hogy ON is legyek. Már a 3. szinten vagyok, de elég sok versenyt még az 1-es szintű BMW 135i-vel mentem le. Gyűjtögettem egy kis lét és megvettem a Porsche 911 GT2-t. Fasza lesz. A 2. szintű kocsikat egy az egyben kihagytam. Így is elég lesz tuningolni a Porschét. Fú, bepróbálkoztam a Veyron-nal a Nordschleife-n. Kb 20-szor indítottam újra, dehát csak fölbasz. Olyan erő van abban a kocsiban, hogy nem tudom uralni, faltól falig megyek. Azért az egyik alkalommal elverekedtem magam a hosszú egyenesig. Már megvolt törve nem kicsit a kocsi, de így is mentem 340-et hetedikben. Lehet, hogy a kormánybeállításokon kéne még finomítani, hogy nagyon gyorsan tudjak korrigálni.

Új hozzászólás Aktív témák