- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Nah még tegnap mondtam, hogy nézek egy bencsmárkot fraps-szal.
E5200@3GHz; HD4670@alap órajelek@9.9 Catalyst
Játékbeállítások: 1680x1050, minden high, 4xAA, 8x Anizó, a kb 10 perces Nordschleife pályán
min: 11; max:29; avg:23
Hát igen, egy HD4670-től nem kell csodát várni ekkora felbontáson, meg a fraps is visszaveti az fps-eket, ha nem megy a háttérben a bencsmárk érezhetően simábban fut. De még így is játszható volt. Az a kirívó min fps is valami nagyon füstös, nagyan sok kocsis, nagyon összetörős jelenetben jött össze.
Mértem egyet 2xAA-val és 4x Anizóval is (ezt hagytam meg alapbeállításnak):
min: 12; max:30; avg:24
Szóval kemény 1 fps-t jelent ennyi beállításváltoztatás. Ez szerintem procilimitre utal. Bár nálam szerintem inkább vegyes limit van, merthát nem egy izom a videókártyám. A lényeg a lényeg simán fut a játék. Ha nem megy a fraps bencsmárk a háttérben, akkor még egy kicsit sem szaggat be. Végülis kinek mit jelent a simán futás. Én egyáltalán nem látom, hogy szaggatna. Persze valaki fix 60fps alatt rosszul éri magát. Ez a Shift tipikusan olyan játék, hogyha már megvan az átlag 20 fps, akkor játszható.Hogy ON is legyek. Már a 3. szinten vagyok, de elég sok versenyt még az 1-es szintű BMW 135i-vel mentem le. Gyűjtögettem egy kis lét és megvettem a Porsche 911 GT2-t. Fasza lesz. A 2. szintű kocsikat egy az egyben kihagytam. Így is elég lesz tuningolni a Porschét. Fú, bepróbálkoztam a Veyron-nal a Nordschleife-n. Kb 20-szor indítottam újra, dehát csak fölbasz. Olyan erő van abban a kocsiban, hogy nem tudom uralni, faltól falig megyek. Azért az egyik alkalommal elverekedtem magam a hosszú egyenesig. Már megvolt törve nem kicsit a kocsi, de így is mentem 340-et hetedikben. Lehet, hogy a kormánybeállításokon kéne még finomítani, hogy nagyon gyorsan tudjak korrigálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- PlayStation 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest