- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Értem, köszi a választ. Sajnálom, mert a régi NFS-ekben baromi jó zenék voltak. Akkor valszeg ezért hiányzik a fotó mód is, kicsit hiányoltam. Viszont láttam, hogy alig mutatták be pár napja az új GT-R-t, de már le van modellezve a játékban.
Nagyon remélem, hogy nem hagynak minket patchek nélkül, mert jelenleg egy eléggé optimalizálatlan és bugos a játék.
Sokszor van olyan, hogy megyek, és nem tölt be előttem a map, csak a nagy üresség van.. Ilyenkor persze leesek és nyilván úgy számolja a játék, mintha karamboloztam volna, pedig egyáltalán nem is tehetek róla. De a legjobb az egészben az, hogy amikor ilyenkor tölt a játék, a time attack pl számol a háttérben, és mivel sokáig tölt persze hogy lejár az idő.
Néhány klasszikussal én is találkoztam, pl az NFS3 (HP) menü zenéje a garázsban.
Az EA TRAX-ot viszont hiányolom, szívesen hallgatnék pár olyan zenét verseny közben is, ami csak a garázsban van. Meg olyan is lenne, amit kikapcsolnék, bár már megbarátkoztam a garázsban szóló zenék többségével.
Az irányításra is kezdek nagyjából ráérezni. Tettem a Silviara egy Wang Gang pad méretű spoilert, felpakoltam maxra a leszorítőerőt és így már viszonylag stabil a kocsi, végre nagyjából arra megy, amerre én szeretném. Az S13 még egy kicsit bizonytalan, kell egy kis idő, mire az ember ráérez a konfigurálásra.
-
Over567
aktív tag
Várj ez úgy működik hogy vagy solozod ahol csak ai van vagy publicba ahova úgymond lobby rendszerrel bármilyen random embert bedobhat melléd. Nálam minden belépés után kb 10 percel vagy egyből tele van a lobby más játékosokkal. Tény és való hogy általában mindenki a saját dolgával törődik de vannak kivételek. Tegnap elég sokat autókáztam egy francsetudja milyen nemzetiségű BMW-s úriemberrel. PvP úgy működik hogy ha odamész egy versenyhez lesz a start mellett olyan lehetőség is hogy invite all. Ekkor kiküld egy értesítést és aki elfogadja azzal versenyezhetsz az adott lobbyból. Vagy a ki lehet hívni bárkit challengre ha mellé állsz és kidobja a lehetőséget. Ilyenkor a játék választ egy célt és egy játékmódot amit tolni fogtok.
-
orc88
őstag
NFS és Far Cry Primal között vacillálok
És hiába jött ez a reboot, valamiért azt érzem, hogy valami hiányzik még belőle...
A "nem lesz fizetős DLC" rész viszont tetszik, ami a mai AAA játékoknál elég ritka...
Primal ugyan a játékmenetben nem hozott nagy áttörést, de mégis úgy érzem, hogy több időt tudnék benne eltölteni akár felfedezéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest