- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
A regi trukkok szerencsere mukodnek. Ha atnevezed a MOVIES konyvtarban a file-okat a jatek megy de kevesebb lesz az idegesito nem atugorhato video
-
Raymond
titán
válasz
aTom_DJ #3386 üzenetére
Gondoltam hogy mar minden le volt irva a demoval kapcsolatban, nem is olvastam vissza. Eleg egyertelmuek a problemak. Mondjuk van egy csomo olyan aprosag is amit mar regota csinalnak (nem atugorhato videok, feleslegesen rezgos kamera) vagy uj baromsag (jobb oldalt van az OK gomb amikor kerdez valamit) van benne.
-
Raymond
titán
válasz
ssolitude #3359 üzenetére
Az iranyitas szar. En elhiszem hogy arcade meg minden de egyszeruen szar az osszhatas. Mondjuk kulonosen ugy hogy mentem mar Arizonabol a US93-on Las Vegas-ba 170+ km/h-val. Es egy Pontiac Grand Prix GT-vel aminel talan meg egy motorcsonak is jobban ul az uton mar 80-nal. De itt az elmeletileg gyorsasagra es stabilitasra kihegyezett BMW-t nem lehet ugy iranyitani mint azt a Pontiac-ot
Nem vartam realitast de ez egyszeruen nem az igazi. A Most Wanted-ben is jobb feeling volt az autokat iranyitani.
-
Raymond
titán
Jesszus mekkora csalodas ez a jatek. Katasztrofa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged