- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
Frenky89 #6892 üzenetére
van egy faksza kis mentés, Dr1f7k1n6 (driftking, nem biztos hogy így írják), az egy jól felhekkelt mentés. 999 999 999 pénz, + 16 darad új autó. (ez sem biztos) Valamelyik nagy magyar gémportálon láttam (Gamestar, Gamekapocs, PCGuru, PCDome). Hát ennél több konkrétumot nem tudok...
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
hossszú #5093 üzenetére
Válasz mindenkinek:
Soak: Hát elkelne a segítség, különben nem fejlesztem fel a játék miatt a gépem
(8800GT), ha ilyen fekál marad.Manitou: A menüvel még elvolnék, bár télleg elég összevissza. Ha ennyi baja lenne egy játéknak örömömben elmennék virágot szedni. Már a demo alatt is hülyítette a billentyűzetemet.
Slayer006: lehet, hogy nem túl sok memóriával rendelkezem (1,5 giga), de az legalább túlvan a lélektani 1 gigás határon. Felismerem, ha egy játék akad, ha meg szaggat - arra ott van szoftveres úton a FRAPS, hardveres úton meg marad a NASA kerítése (egy klasszikus görög vers jutott róla eszembe: Farbatosz - Oszlopok. Bemegyek a boltba, oszt' lopok.) Ramot biztos veszek a gépembe, de szerintem nem fogja a problémámat orvosolni (ha a Krízis eldöccen rajta, akkor egy ProStreet-nek is el kell).
mazda626: háát, helyettem ne fékezzen már mindenféle computer. Az rendben van, hogy be kell kapcsolni a kipörgésgátlót, billyentyűzetről, de azt már nem tolerálom, ha beragad a kanyarba a kocsi.
hosszú: Sajnos ilyeténmódon nem fogok eljutni az 1000 lóerős kocsikhoz, mert még egy Golf TFsi 200 lóereje is kétvállra fekteti a tudományomat.
-
muxi-muxi
senior tag
Ez egy IRÁNYÍTHATATLAN, hóka-móka sz@r. Egyszerűen képtelen vagyok king módba az úttesten maradni, pedig ennél keményebb szimulátorokkal is nyomtam már billentyűről (hogy mást ne mondjak pl. Race07). Nem tudom miért, de úgy lagol a billentyűzetről, mintha 14,4-es modemmel videótelefonálék. GYŰLÖLÖM. A benyomásaim még a Carbonnál is pocsékabbak. A gépigénnyel még kibékülnék, de a játékélménnyel már nem. Mindenféle megoldást privátba várok, különben Shift+f8 lesz a jutalma a játéknak, a azt a vinyót pedig amin van, megkínálom egy csákánnyal, a gépemet meg egy jólirányzott Chuck Norrs-pörgővel lerúgom az asztalról, oszt' elmegyek szalvétát gyűjteni (egyéb ötletem nincs...)
-
muxi-muxi
senior tag
Nem vagyok elájulva tőle. Teljesen rendben van, hogy nagykanállal eszi a hardvert (C2D@3150 MHz, 7600GT@625/1600, 1600#1200 7-8 fps, ihihi). A demóban lévő ring irreális vonalvezetésű, "king" módban is ott van a kanyarsegédlet (a hülye zöld csík), a végsebességes módban idegesítően hamar irányíthatatlan lesz a kocsi, és elég gagyin törik. A környezet gyerekes ezzel a sok teleaggatott lufival, meg cirkuszi sátorral. A kommentár jópofa, a zenék pedig nagyon is hallgathatók... Azért megveszem a hozzávaló hardvert (8800GT) de a játékot nem (ezért meg lehet majd kövezni...) a TDU mérföldekkel innovatívabb, dacára annak hogy nincs benne gyakorlatilag egy fia optikai tuning sem (a NFS sorozatban az ún. widebody kitek már öt epizód óta ugyanazok, és az utolsó háromban -MW, Carbon, PS- már az egyedi spoilerek közül sem választhatunk. Mégha ötven-száz autó lenne, azt mondom, hagyján, de így hervasztó. Elegem van az RX-7-ekből (már a legelső Need For Speed óta rontja a levegőt - értem én hogy kult autó, de akkor bónusz autóként miért nincs egy betonkeményre hangolt ,belpiacos pályagép sem???) a Nissanokból, estébé estébé. Hol vannak az exotikumok???
Nov 14-én eldől, hogy ocsú, vagy búza-e a cucc. De ha valaki a neve miatt 90% felett pontozza, akkor letekerem a...
-
muxi-muxi
senior tag
Nézem ezt az oldalt [link] , és nem találok csak két új autót benne az előző epizódokhoz képest. Hogy is van ez???
-
muxi-muxi
senior tag
Remélem, most már tényleg valami korrekt anyag érkezik, mert a mostaniakból volt egy-két igen-igen fekál eresztés (NFS U2- szo-szo, Carbon, Carbon, Carbon). Én igazán vevő vagyok a grafikus nyalánkságokra, de a Carbon után elszakadt a cérna, mert az csak arról szólt (A mai napig nem értem, hová tűntek a kereszteződések az utcákról a Carbonban???). Nemcsak ezért, de elkótyavetyéltem a gépem. Ha jó lesz a gamma (tehát nemcsak egy rendergyanús teaser lesz, hanem valódi 3D motorral ''épített''), akkor megint építek egy PC-t, de nem bízom az EA-ban. Egyre fiatalabb és bambább korosztályt céloznak meg. Picit elegem is van a műmenő-gumikemény utcai harcosokból. (Azért legyen tuning orrba-szájba!)
(A mondanivalómnak se fülét, se farkát nem éreztem, ezért offba raktam...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest