- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe bácsi
őstag
válasz
Sirandrish #5127 üzenetére
Nem vettem meg és nem is fogom, mert sikerült megcsinálni, h. menjen.
De egy fos ez a játék, törlöm is le! -
Joe bácsi
őstag
Nem igaz, h. senkinek semmi ötlete nincs!
Mindegyikőtök nagy játék mániás és szgép bújós és semmi használhatód nem tudtok mondani!? -
Joe bácsi
őstag
Miért van az, h. nem tudom a Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni oda ahova a gépre telepítette a játékot? És onnan nem is lehet törölni semmit, csak a Vezérlőpult/Programok eltávolításával. Azt írja ki amúgy, h. azért nem lehet másolni, mert vagy írásvédett vagy egy másik progi használja vagy vhol fut.
De NEM fut sehol a háttérben és nem használja semelyik progi.
Vírus nincs a gépen, mert 4 víruskeresőt lefutattam és van egy állandó is és persze tűzfal.
HELP!!!!
Még mindig senki??
Semmi ötlet? -
Joe bácsi
őstag
válasz
Manitou #5097 üzenetére
Miért van az, h. nem tudom a Crack könyvtárban lévő fájlt bemásolni oda ahova a gépre telepítette a játékot? És onnan nem is lehet törölni semmit, csak a Vezérlőpult/Programok eltávolításával. Azt írja ki amúgy, h. azért nem lehet másolni, mert vagy írásvédett vagy egy másik progi használja vagy vhol fut.
Vírus nincs a gépen, mert 4 víruskeresőt lefutattam és van egy állandó is és persze tűzfal.
HELP!!!! -
Joe bácsi
őstag
SENKI nem tud segíteni????
-
Joe bácsi
őstag
HELP!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest