- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Sirandrish #4870 üzenetére
arra célzok hogy legalább olyan lehetne benne mint az eddigi nfs ekbe hogy városba mész és odatudsz kocsikázni a verseny helyszínére. de gondolom ez nem kivitelezhetö mivel van nevada meg elég sok város... pedig azt csíptem az nfsek be ha végigtoltam akkor utána hetekig elvoltam azzal hogyszórakoztam a városba
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4866 üzenetére
ezzel a sz@rral városba se lehet járkálni?
mert ez így full olyan mint az underground 1... az legalább élvezetes volt... ennek meg aránytalan a gépigénye a grafikához mérten... -
MaTTeS
senior tag
válasz
Silenzio #3998 üzenetére
ilyen "különlegesen valóságtalan" a füst de sztem szép
nem tartozik ide de azért megkérdem hogy neked hogy futott a Dirt x1950pro és 8600gt alatt mert (adatlapomnál a konfigom) nekem párszor még 1024*768low-on is szaggatott... (igaz akkor még csak egy 3.2ghz-s p4 volt a gépbe) -
MaTTeS
senior tag
hát igen xboxon se lett több pálya a demo-ba menübe szórakozással 7perc alatt végignyomja kábé mint én
bár mongyuk az autós játékok demója kb ekkora szokott lenni de mongyuk egy kis pályarészt belerakhattak volna ahol kedved szerint mehettél volna... izelitőnek
és ha így volna akkor még 1 el több volna, volna a mondatba -
MaTTeS
senior tag
válasz
.:Kristian:. #3973 üzenetére
pedig valami olyat kéne alkotni hogyha pl fejre esik a kocsi akkor ne csak kicsit megkarcolódjon hanem élethübben összeroppanjanak az üvegek és benyomodjon a háztető...
már itt az ideje az ilyennek, mert sztem már elegünk van a törhetetlen kocsikból(de ha ilyen ocsmány marad a törés akkor fölösleges volt belerakni)
-
MaTTeS
senior tag
Intel Pentium D 830 3Ghz, 2*1Gb DDR2 800mhz, MSI X1950Pro T2D 256Mb (alapórajel)
1280*1024 minden csutkára felhúzva 16*af, no aa
20fps ha városba egyszerre sokan vagyunk ott (rajtnál)
általában 20-40fps (95%-ba szaggatásmentes) -
MaTTeS
senior tag
Emberek az 1 dolog hogy 9 órakor van de NEM magyarországon... időeltolódás... 6-8óra
-
MaTTeS
senior tag
na van már valami ?
-
MaTTeS
senior tag
20:00
-
MaTTeS
senior tag
válasz
Sirandrish #2553 üzenetére
max 2 hét és itt a teljes jatek
-
MaTTeS
senior tag
forrás: [link]
Xbox:
Oct. 23, 2007
Download the Need for Speed ProStreet demo now!
Go to Xbox Marketplace to download your free demo of Need for Speed ProStreet.Test out the BMW M3 E92 and the Nissan GT-R Proto in two events: Speed challenge on the Nevada Highway and a Grip challenge on the A-43 interloop.
PS3:
Nov. 1, 2007
Download the PS3 Need for Speed ProStreet demo now!
Go to the PlayStation® STORE to download your free demo of Need for Speed ProStreet.Test out the BMW M3 E92 and the Nissan GT-R Proto in two events: Speed challenge on the Nevada Highway and a Grip challenge on the A-43 interloop.
erről ennyit a Latest New-s ról... EA a legbunkóbb játékkiadó amit valaha is láttam. Megérezték az utóbbi időbe a pénz szagát és azota szivatják a népet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest