- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Viszont ami nekem idáig nagyon tetszett az a NFS Hot Pursuit 2 ben a fordulatszámmérős km-ter óra. És olyan élethűek a hangok ahogy húzatja az ember a kocsikat. Ha automatára van véve akkor olyan mint az omegánk
Automatánál is nagyon szépen üzemel. Habár amikor vissza kellett volna vűlatni akkor kicsit nehezen kapcsolt, hogy tán vissza kéne váltani.
-
Mr.Grincs
veterán
Szerintem az az U1 az nehezebb volt. A 2 az nagyon ott volt a szeren meg még szerintem ma sem rosz játék. De a most wanted is nagyon profi.A carbon azt most kezdtem el, annak is gyönyörű a garfikája. Mikor még az EW ben dolgoztam mindig jött az EA-s csaj és magyarázta hogy amíg nem jött be a carbon addig a most wanted vitte a listát. És hogy a carbonból már elővételben is rengeteg volt. Sokkal több mint az u2 ből.
Mindig nagyon finom wattacukor szerű parfüm volt rajta.... -
Silenzio
addikt
8600 GT-n nem próbáltam. Az atival nem volt nagyobb gond. High-on kb. 25 fps, maxon 17-18. Ha bejöttek az autók a képbe akkor 15-16, de úgy perzse már játszhatatlan. High-on viszont 25 alá nem ment. Valószínűleg azért, mert 512-es volt a kártya, és bár sokan vitatkoznak arról így van-e, 256 megás 1950-essel felszerelt "kollégámnál" hasonló gépen 11 volt az ami az én 512-esemmel 18. Azért van különbség. Ld. Crysis alatt 320-as 8800 GTS vs. 640-es.
Lényegtelen. Látszik hogy dolgozik a motor, szépen mixeli az árnyékokat, szép a fényezés, de a törésmodell sztem egy halom kaki, lejön a hátsó lökhárítóm, nomeg az első, a motorháztető és kiírja hogy totalled. A kaszni alakja sem torzul... Ja és vicces, hogy az a "homok", ami mozgásban elég látványos mikor elsuhan, ha megállsz az autóval olyan lesz mint a Slipstream 5000 textúrái
... (ha valaki még emlékszik rá '95-ből) Nem jön be, na. Több fantázia volt az előző 2 NFS grafikájában. Majd a karrier-móddal még teszek egy próbát, mert vannak gondolom erényei, de azért maradok a tavalyi-tavalyelőttinél.
Jah, viszont ha a moddingot jobban megcsinálják mint az eddigi epizódokban, akkor MÁR MEGÉRI KIADNI.
-
athomi
veterán
Én is figyeltem, hogy bukfencel tizet, de az ablak mégsem törik be, és össze sem nyomódik az autó. Persze ott feljebb lehet Kristian bevágott hosszas irományában olvasni, miszerint a PC ezt már nem bírta volna el.
küldjed te is ezzel
full garfikán ez tényleg megy gond nélkül..nem 15Fps-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Steam Deck
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest