- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith #7923 üzenetére
Erre valo a zseton.
Angolul nemtom mi a neve a game-ben mert én magyarul tolom.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith #7917 üzenetére
Szerintem mind3-an 1 pályárol beszélünk
De az tuti hogy én arrol amiröl te.
Delta-nak igaza van, alt f4 a megoldás. Persze én nem folyamatba. Csak amikor a 20 totálkárbol már csak 10 maradt ráadásul meg is untam akkor alt f4, kilpés helyett. Igy megmaradt a 20 zsenton is. És egyszercsak sikerült. Szerintem kormánnyal könnyebb lenne sprint. Mert nagyon stabilna kell venni a kanyart. És ezt billel ugye nem lehet egészen jol. Mert ezzel vagy kanyarodsz vagy nem. Mondjuk a kormányreakciot állitottam már korábban az valamelyest segitett. Ugye egy billt vagy lenyomsz vagy nem. Ittmeg nem kell full erövel kanyarodni csak közepes iven. És azok a legnehezebbek. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith #7915 üzenetére
Látom témánál vagyunk. Engem igazán csak egy fajta játék tud felhuzni. Az autos.
Amikor 100.x is ugyanazt a pályát nyomod eredmény nélkül és elbasztál rá egy napot majdnem. A gondolattol is kitudok borulni. CS az ami igy kitud néha boritani, de nem annyiszor mint bármien autos game. Engem pl nem zavart volna ha mindent kitolok elsöre max kocsikat kell cserélgetni hozzá hogy meglegyen.
Nehézséget nemtok állitani menet közben? Azaz ha már majdnem kivittem a game-t nem tehetem vissza az irányitást könnyüre vhogy? Nekem közepesen van. Lehet könnyü fokozaton meglenne a drif amit nem birok megcsinálni.Detto ugyvoltam az egyik sprinttel mint krómx. Má elszidtam mindennek a fizikát hogy hogy a faszba borul fel egy pici buktatom a lambom 10-20km/h-nál.
És mindig ugyanabban a kanyarban. Plusz 4x az uccso kanyarok egyikében 80% körül. Vagy 20-30x probáltam meg mire meglett. 2x álltam neki. 2. nap meglett.
De ha ennyibe telne minden vagy minden második verseny megnyerése én törölném a fenébe a játékot. Ennyire azé nem tetszik. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
-=Lord Tom=- #7864 üzenetére
Passz majd megnézem. Amugy hol irja a pálya nevét csak hogy ne legyen az hogy nem találom azt azért megint irogassak.
De amugy miért fontos?Azt még észervettétek hogy (külön-külön amikor a king-eket gyözitek le) az utolso vesenynap a legnehezebb és a kinget lenyomni meg gyerekjáték. Majdnem le is köröztem azt a szar m3-ast a körversenybe. Persze ien eredményeket mint a forumon vanak soha nem értem el. Közelébe se voltam ien 7k-s driftnek
-
ez_meg_emaz
őstag
darnellsmith és krómX. Thx a helpet. A bonusokra énis rájöttem irtam is hogy azokkal lett 2700, de 3500-at kéne elérnem hogy letoljam ryo-t. Szal majd nekifutok a drift kingig vezetö utnak elöször. Mert igen messze vok hogy ryo-t letoljam. Nemtom a kocsival van e baj vagy velem. Remélem kitom vinni. Ha majd nemsikerül mesélhetnétek mi lesz a story vége. Lesz e vmi érdekesség vagy csak hüüü nyertem ryo meg szomoru azt annyi
Ha csak ennyi a vége akkor inkább megnézem vhol videon azt örülök magamnak. Remélem kapunk majd vmi bonuszt is a kocsiján kivül.
Ja és én eddig 1 db 4-es szintü cuccot kaptam. Többet nem sajna. Láttam irták többen is hogy nekik van több kocsihoz is. -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ChromeX #7835 üzenetére
Thx a tippet ha lesz idöm párat visszaolvasok. Pár ezret má nem bocs. Ha ennyit kell olvasnom inkább hagyom a fenébe annyira nem jo. De egy kis olvasást még talán megér. Idegeskedés meg idöelbaszás volt eredménytelenül. Az összes kocsit meg ugye nem vehetem meg egyenként hogy megnézzem meikkel megy jobban.
napoleon2323: Ez viszont jo ötlet majd megprobálom, még nem álltam neki lenyomni a drift királyt.
Itt egyesek ugy tolják hogy szégyenlem magam mellettük. Amikor látom hogy miket érnek el kétkerekezésben meg másban csak nézek. Én meg azt hittem hogy jol tolom azért mert elsöre általában megvan az összes verseny pl dragböl és mindig messze lehagyom az ellent.Vki amugy irta vhol ebben a topicban hogy ö hogyan tuningolta(keréknyomás stb) a kocsit a jo drift érdekében. Azt is kiprobáltam de nem segitett. Vagyis lényegesen nem.
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi. Látom itt mindenki vér pro ezekben a játékokban. Sok game-t toltam már. De az én stilusom inkább az fps. Más játékokkal ritkán játszok. De ezek között van az nfs. Underground ota figyelem hátha lesz vmi jo nfs. De eddig egyiket se vittem végig. Legszarabb eddig a carbon volt szvsz. De a pro street most jobban tetszik picit. Ezért végig is akartam vinni (elsö végigvitt nfs lenne u2 ota) de nagyon nem megy
. Ryo ellen vok már de a drift kurvára nem megy ellene. Van egy pálya ahol ha beleszakadok akkor 2700-at elérek 50böl 1x. De ryo-hoz 3500 kéne min.
Minden másba letom nyomni elsöre vagy 1-2 probálkozás után. De drfitbe nem. Pedig nagyrészt 1000-2000 pontokkal vertem le a versenynapokon a többieket. GTO-m meg supra-m van. Suprat azt ugy nyertem egyik versenynapon és azzal jol ment a drift eddig. A 2700-at GTOval értem el bonusokkal. Nemtom mit kéne tennem hogy lenyomhassam végre. És még csak a 2. "versenynapot" tolom ryo ellen.
Lesz még böven drift gondolom. Cheat nincs ami ezt megoldaná, pedig ienkor azt szoktam elöszedni mert nem akarok heteket szarakodni 1 kurva pályán.
Kéne a hely is mert van még 3-4 fps amit végig akarok vinni de még nem tettem fel öket. Viszont ha most letörlöm az nfs-t késöbb tuti nem veszem elö a büdös életbe se plusz annyira nem jo hogy kiirjam. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest