- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CL Smooth
tag
Az nfs Porsche egy mestermű ehhez a foshoz képest. Pedig az már nem mai darab!
-
CL Smooth
tag
Sziasztok! Most próbáltam ki a játékot! Az elején az első pár verseny még kifejezetten tetszett, aztán egyre inkább azt kezdtem érezni, hogy ennek a játéknak a valóságos vezethetőséghez még annyi köze sincs mint az arcade nak nevezett underground és társai nak! Azonkívül hogy törik, semmi élvezhető nincs benne. A drift az egyszerűen borzalmas. Most őszintén ezt tényleg komolyan gondolják?! Az underground ban a driftet még kifejezetten élvezni lehetett. De ebben? Azt ígérgették, hogy most szakítanak az arcade vezetéssel és szimulátorosabb lesz. Ehhez képest az underground első része vagy a most wanted egy szuper élethű szimulátor. Ez a játék nagyon rossz szerintem. Grafika, design szép, hangulatosak a zenék, törnek a verdák. Ezek a pozitív tulajdonságai a játéknak! Negatívum meg pont a lényege a vezethetőség. Gyakorlatilag 12-13 évesek biztos jól elszórakoznak vele, de más nem hiszem. Egy test drive unlimited te jó isten fényévekre van ettől. Pedig az sem szimulátor de sokkal több köze van a valósághoz mint ennek a fosnak.
Ebben csak az a szomorú, hogy ezért 10-en ezreket elkérnek. Az electronic Arts szörnyű hogy már mit művel az nfs sorozattal. Tényleg egyre szarabb. Már eljutottak a borzalmas szintre. Nagyon fáj a szívem mert nagyon szerettem az nfs sorozatot, de ez már szégyen amit művelnek vele. Ez a divatmajom stílus nem tudom mire jó? Egy autós játéknak nem trendinek kell lennie, ez nem egy versace kosztüm. Egész másról kéne szólnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest