- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipavlidu!
tag
100% Hat vegignyomtam! Kosz a fejlesztoknek! Par hibatol eltekintve, az egyik legjobb "szimulator" az arcade kategoriaban! Bar egy kicsit talan tul konnyure sikeredett, jo lett volna ha Ryo nem lett volna 10-bol kb. 7-szer totaled.
-
ipavlidu!
tag
Kriegert lealaztam, most jon Ryo!
-
ipavlidu!
tag
Help!
Sima versenyre mit? Kezd a GT-R nagyon kevés lenni!
-
ipavlidu!
tag
Jo oldal!
Pont az en kartyam is benne volt egy tesztben, vegre! Altalaban csak a 256megas verziot szoktak belevenni.
-
ipavlidu!
tag
A jo *******!
Masfel oraja szenvedtem a GT-R-em uj szineivel, most kilepnek, erre nyomom veletlenul hogy "abandon" ahelyett, hogy "update blueprint"!
A kormany jobbratekerve maradt es athuzta oda!
-
ipavlidu!
tag
Hat ez a drag king se volt nagy cucc.
Viszont vettem egy 911 GT2-ot, huz mint az allat, viszont eleg iranyithatatlan. Nagyon finomkodni kell vele, itt mar nem lehet full speed-el beleszallni a kanyarba, mint anno a GT-r-el.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8197 üzenetére
Kosz.
Nemtom az oldala hatso reszere rakjak-e meg szponzormatricakat. Szerintetek?
-
ipavlidu!
tag
Itt amikor az van kiirva a rouge speed-hez hogy break record x/10, akkor milyen recordra gondol? Amit egy raceday-en elernek max pontot, es annak a megdontese, vagy mi?
-
ipavlidu!
tag
Most egy masik rendszerre toltottem fel, remelem meg tudjatok nezni.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8190 üzenetére
Akkor majd linkelem otthon megegyszer.
Lehet, hogy a kepfeltoltovel van a baj.
Mo-rol netezel ugye? Azt hallottam meg ez cink lehet.
-
ipavlidu!
tag
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8186 üzenetére
Je egyszer nyomott olyat is, pedig akkor meg o volt a speed king.
Egyszer nyomtam meg olyat top speed runin'-ba, hogy mindenki totaled volt rajtam kivul.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8184 üzenetére
Lamborghini, minden megveheto maxon, fek + nitro level 4-en. Nemtom, lehet kicsuszott valahol a csavo, majd meg megprobalom megegyszer, mert azer' ez eleg durva kulonbseg. De iszonyat eros ez a Lamborghini.
Majd holnap lehet linkelek kepet az update-elt verziojarol.
-
ipavlidu!
tag
Na vegignyomtam a NITROCIDE-os agat. Hat azt hittem akad valami kihivas a vegere. Leheto legnehezebb nehezsegen is egy perc tiz masodpercet vertem ra erre a Nate fiura az utolso versenyen....
-
ipavlidu!
tag
válasz
HDR renderin #8171 üzenetére
Ja, en sem akarok koddal jatszani.
Nem vagyunk "LOL"-ok.
"!!!!!!!!"
-
ipavlidu!
tag
Mindenesetre kar volt elcseszni a szellozoracsokat. Nem is tudom hogy csinaltak. Na meg ez a kameraremeges gyors sebessegnel. Nemtom ezt ki talata ki, de hatba kene vagni egy szeneslapattal. Mindenesetre osszvissz meglepoen jo arcade autos cucc, mcrae driftel kiegeszitve, autos kanaan!
-
ipavlidu!
tag
Nez ki valakinel igy a jatek, vagy ezt csak az EA-s arcok csinositgattak fol utolag? PC maxon mindenesetre nem ilyen szep a beton pl.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8149 üzenetére
Na szal arra gondolok, hogy tod, amikor elorenezel ugy egy szazotven meterrel, nincs ott a fa arnyeka, egy masodperfc mulva meg valahogy odakerul. Áhh, valamikor csak rájövök, mit kell vele csinálni, addig is ad egy kis partydrog hatást.
-
ipavlidu!
tag
Camarro? Ford GT? Ford Mustang? 1/2-es driftre melyiket? (Zondara most nincs penzem.)
-
ipavlidu!
tag
Ja, sztem is mennie kene.
Talan a proci keves?
-
ipavlidu!
tag
Full tuningos Lamborghini, mindent visz.
Csinaltam neki egy kis design-t, de a sarga alapot nem akartam megtorni, ugyhogy az alja fekete lett, es arra jottek a sponsor feliratok.
-
ipavlidu!
tag
Egyebkent a patch hogy hat a halasboltbol szarmazo verziokra?
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8126 üzenetére
Egyebkent vegulis mennyivel kulonbozik az xbox-os verzio grafikaja a full grafikas pc-stol (azon nyomom)?
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8121 üzenetére
De szal akkor vegulis lehet jol menni nem a legdragabb kocsikkal is legmagasabb versenyeken. Ezt jo tudni, azt hittem, a tier kettes kocsikat feltetlenul le kell valtani.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8117 üzenetére
Ja, de idovel megjelennek? Vagy csak szimplan azok, amelyikek lockolva vannak? Na mindegy.
A lamborgini nem is megy olyan nagyon jol tuning nelkul.
Van egy dolog amit nem ertek. A legjobb kocsikkal is folveszi a versenyt pl. egy mazda rx-8. Most akkor mindegyik kocsi folfejlesztheto nagyon jora, vagy sima versenyhez valami nagyon tap kell? Mert ha egy kozepes kocsi is felfejlesztheto (nekem nem ugy tunt, bar eleg hamar eladtam), akkor veszek egy audi tt-t vagy mazda-t, es azzal szenvedek.
Szal osszvissz szerintetek egy mindig full tuningon levo audi tt megalja a helyet a jatek vege fele is?
-
ipavlidu!
tag
He? Vannak rejtett kocsik? WTF?
-
ipavlidu!
tag
Megvan a Lamborghini
-
ipavlidu!
tag
válasz
HDR renderin #8101 üzenetére
Elmeletileg king-en nyomom, szal nem kene fekeznie. Minden segitseget kikapcsoltam amit lattam.
911 jo sima versenyre? A challangernek meg barmit csinalhatok, 300 korul elszall, nem jo 1/2-esre....
-
ipavlidu!
tag
Nalatok is van olyan bug, hogy a hatso lampak nem vilagitanak fekezeskor (meg ha teljesen ok a kocsi akkor sem).
-
ipavlidu!
tag
Hat ez lol. Kiserletezgettem a challangerrel, es rajottem, hogy csak addig megy stabilan amig wheeliik. wheeli kompetiosonbe (
) 400m-t csinaltam.
-
ipavlidu!
tag
Az elso kep tenyleg jo. Latom neked sem jon be ez a telinyomjuk mindenfele szinnel meg karakterrel a kocsit.
Bar nekem volt egy ilyen probalkozasom, ([GTR])
azota azongondolkodtam hogy csinaljak hasonlot 911 ala. -
ipavlidu!
tag
Bocs, hogy duplazok, de nem tudom ez normalis-e.
Dragba indulok, ok kocsi eleje folemelkedik, megy mint a fene. Nyilvan probalom a legjobb shifteket, ne melegedjen tul a motor. De ugy 250 tajan elszall a kocsi, nem kicsit erre-arra huz, teljesen iranyithatatlan. Ha meg engedem a palyarol kifele, elmegy akar 350-ig is (egyszer szerintem 400 is megvolt), de akkor "totaled". Szal az normalis, hogy negyesbe a gazt nem is nagyon nyomva kell vegigmenni kb.? Gondolom nem. Ugye?
-
ipavlidu!
tag
Hat nemtom mi van. A verseny felenel elszall jobbra vagy balra. Ha meg mindent default-ra huzok, nagysagrendeket lassul.
-
ipavlidu!
tag
válasz
darnellsmith #8076 üzenetére
Ez alatt mit értesz?
Ja, meg ha megbütykölöm, akkor nem fogja elveszteni a wheelie-s működését? Vagy érdemes wheelire meg sima drag-ra vagy mifenére két kocsit tartani?
-
ipavlidu!
tag
Tyhuu, koszi az infokat a challanger-hez. Most mar csak azon kaptam magam, hogy hirtelen 400-at mutat a jelzoke. Viszont fel merfoldesnel, ha begyorsulok, elkezd nagyin iranyithatatlanna valni. Es kb barmit csinalok, hattal erek be a celba. Rakjak ra spoilert, vagy mi? Akkor meg gondolom nem lehet majd vele wheelie-zni.
-
ipavlidu!
tag
válasz
DeltaPower #8071 üzenetére
Arra van valami patch, hogy az autok szellozo-reszen (az elejukon a mehkasalaku fekete resz, nemtomhogyhivjak, na) ne legyen elcsuszva a textura? Nagyon hulyen nez ki.
Ja, meg ez a sebessegerzet novelo kamerakezeles valami szornyu, nem lehet valahol kikapcsolni?
-
ipavlidu!
tag
[Nissan GT-R Kép 1]
[Nissan GT-R Kép 2]
[Nissan GT-R Kép 3]
[Nissan GT-R Kép 4]
[Nissan GT-R Kép 5]
[Nissan GT-R Kép 6]Bocsi, ha elrontottam valamit, még nem nagyon csináltam ilyet PH!-s pályafutásom során.
krómX: kösz a tanácsot.
-
ipavlidu!
tag
Bajba vagyok!
Tuningolt challanger nem elég az 1/2 mérföldesre, GTR pedig tényleg nem megy valami jól. Wheelie-zést még még mindig nem tudom hogy kell.
Úgy tűnik GTR-t cserélem 911-re, vagy Ford-ra, vagy talán EVO-ra. Viper viszont jól megy speed challange-nál.
Csináltam GTR-hez festést, megatöbbit, feltöltsem?
-
ipavlidu!
tag
válasz
-=Lord Tom=- #8039 üzenetére
Szerencsere van kontrollerem.
Ja es meg par kerdes, bar bocsi hogy sokat kerdezek:
A patch mit javit?
Wheelie-nel mit kene csinalni? 750 PHB-s Challanger-em van, de nem akar folemelkedni az orra.
Valahol lattam olyan festest, (vagy vinylt, nemtom), ami mondjuk a kocsi aljat x szinre, a tetejet meg y-onra festi. Ezt most nem talalom. Ilyet nem lehet minden kocsira rakni?
-
ipavlidu!
tag
Szerintetek mire valtsam az audi tt-m?
200 kilom van. 911-en, Nissan GT-R-en meg Lancer EVO-n gondolkodtam. Valami testesebb kocsi kene, ami birja az utkozest (gondolom 911 nem ilyen). Velemeny?
-
ipavlidu!
tag
Szerintetek melyik a legjobb gyorsasági versenyes kocsi? Második shodown előtt vagyok. Én a Cayman-ra gondoltam. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest